Week in photos 33


Luni, aproape mijloc de octombrie, 20 de grade in termometru, soare, zi libera. Ce mai pot cere?
Desi v-am povestit ieri despre impresia cu care m-am intors de la lansarea centrului de frumusete Farmec aveam suficiente poze pentru postarea saptamanii in imagini astfel ca m-am mobilizat sa o scriu si sa v-o arat.
Asa ca intr-o mica pauza de la citit pentru facultate si facut planuri pentru saptamana in curs, o saptamana aniversara in care ma voi bucura de implinirea varstei de 23 de ani.




#1 NOTD. O culoare tomnatica pe care o voi alterna cu rosu si visiniu, nuantele mele preferate pentru sezonul rece.
#2 Marti am ajuns si la Cinema City si am ales Don Jon - o comedie interesanta despre un dependent de pornografie. Thumbs up pentru Scarlett Johansson!
#3 Toamna in Parcul Central.
#4 Nu-i asa ca-s frumoase palariile pe post de lustre? Eu ma declar complet cucerita de decor! Unde? Restaurant Camino Cluj.





#5 Cei mai buni biscuiti cu spuma de banane si cocos!
#6 In aceasta perioada are loc Festivalul International de Film Comedy Cluj. Bilet dublu am, trebuie doar sa aleg ziua si filmul la care sa merg. Grea decizie!
#7 Limonada cu fructe de padure. Nu doar cu aroma de fructe de padure ci si cu fructe. Un deliciu.
#8 Produse Farmec pe care abia astept sa le incerc. Mai multe informatii gasiti aici.
#9 Cele mai bune paste (facute-n casa) se mananca la Camino!
#10 Din nou o poza tomnatica, din nou Parcul Central.



#11 Am scos din nou in lume rujul in nuanta #1 de la MUA. Dintre toate rujurile MUA pe care le detin acesta e preferatul meu. E mat si are o rezistenta buna.
#12 Atat de placuta a fost vremea in weekend incat terasele erau pline. Nu le-am putut ocoli nici eu. Cine stie pentru cat timp va mai fi o vreme asa placuta ..
#13 (Almost) Black outfit.
#14 Si am primit produsele de la Complex Apicol pe care abia astept sa le incerc: balsam nutritiv pentru par si masca nutritiva pentru par, gama Floramin.




Cum a decurs saptamana voastra? Ceva planuri pentru saptamana care tocmai a inceput?
Astept cu drag comentariile voastre.
Va pup!