Blogger Event: Povesti de succes si de frumusete

Buna fetelor!
In ultima perioada am fost prinsa intre proiecte si examene, uneori  le alternam cu cate o limonada la o terasa in centrul orasului, profitand de vremea frumoasa de afara iar sambata, la putin trecut de ora 17, ma aflam in fata unui local tare dragut din Cluj-Napoca, Piano Cazola, alaturi de blogger-itele din Cluj.
M-am bucurat sa le revad (chiar daca nu am fost in formula completa :( ) si, cu aceasta ocazie, am cunoscut si cateva persoane noi! Simpatice, de altfel.
Referitor la local, inspirata alegere! E unul dintre localurile mele preferate din oras, un spatiu larg, o ambianta placuta. Intotdeauna revin cu placere aici!


Evenimentul a constat in lansarea ONG-ului  E.U.P.O.T. initial de frumoasa Cleopatra de la Passion for stylish life si alti trei colegi, in acest scop avand-o ca invitat pe  Hedi Hoka , doctor in psihologie - Leadership and Behavior Change Coach. Aceasta urma sa ne tina un speech pe tema "Increderea nelimitata in sine si in potentialul creator." Noi, blogger-itele, am fost publicul tinta!







Dupa incheierea discursului au fost cateva clipe in care s-a produs o mare forfota. Migram dintr-o parte in alta pentru a socializa si nici nu am sesizat cat de repede a trecut timpul pana cand nu am fost anuntate ca a sosit momentul speech-ului lui Hodi Heka ,ce se anunta a fi extrem de interesant. Si a fost! 
Desi Hedi miza pe faptul ca toata lumea prezenta in acea sala deborda de incredere in sine, eu vroiam sa ridic timid mana si sa o contrazic. I-am ascultat cu atentie povestea de viata si ne-am amuzat in momentele in care ni s-au propus niste mici experimente (gen privirea de 8 secunde)
De asemenea, mi-a ramas intiparita propozitia asupra careia Hedi Hoka s-a focalizat: "Intodeauna am incredere in mine!" Si daca n-ai incredere, fake it!
Atmosfera s-a destins dupa finalizarea speech-ului, moment in care am fost servite cu cupcakes teribil de delicioase de la Gourmet Cupcakes, recent deschis in Cluj-Napoca. 


Ca tot vorbeam de privirea de 8 secunde. Am incercat exercitiul cu Ioana in timp ce Iguanitza ma privea atent :))






Si o poza de grup. 
Spre final, organizorii au continuat surprizele si ne-au oferit un goodie bag plin de bunatati dupa cum se poate observa si in pozele de mai jos:

Lush !



Noua gama Cosmetic Plant:


Al meu goodie bag:

Simt nevoia sa repet, ma bucur ca le-am reintalnit pe frumoasele blogger-ite clujence si ca am avut ocazia sa cunosc un om la fel de frumos, care ne-a impartasit povestea ei de viata si ne-a motivat intru continuarea blogging-ului si nu numai: Hedi Hoka.  
Ii multumesc inca odata Cleopatrei pentru invitatie si ii doresc mult succes cu acest O.N.G.!
Pentru o parte din poze trebuie sa le multumesc din nou Cleopatrei dar si Luizei !

Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Piano Cazola,Gourmet Cupcakes si Magique
Parteneri oficiali:





Week in photos 19

Ce metodă mai bună de a reveni pe blog decât o postare week in photos? După cum ştiţi, e postarea pe care o scriu întotdeauna cu plăcere şi  îmi place să o citesc şi la alte bloggeriţe. ( Iguanitza , Pink Heels, The Treasure Chest, Dia's things etc. Am observat că şi Denisa de la Loloablestuff  a început să scrie astfel de postări :D )
A fost o săptămână frumoasă de primăvară, cu bune şi cu rele. Să fiu sinceră? Glad it's over!
Nu mă supără gândul că e luni căci sunt deja cu gândul la vacanţă care apropo, anul acesta va fi mai lungă cu câteva zile. Însă până atunci mai bine vă arăt cum a decurs săptămâna de care tocmai ne-am despărţit.


#1 - Luni:  Dimineaţa la 8, soare, cald, o vreme atât de plăcută. /  #2 Mi-era dor să pun mână pe o carte cu pagini îngălbenite de vreme.   /  #3 Fană declarară a sucului cu aloe vera. (stiu, are si E-uri) Observ că am stârnit în rândul colegilor de la facultate o adevărată manie. Azi văd o colegă cu sucul în mână, apoi se naşte o adevărată discuţie pe tema asta :)) Dacă la începutul anului erau mai greu de găsit acum Auchan-ul e plin de ele.  / #4 Nu cred că mai e nevoie de cuvinte. Când am primit ditamai cutia nu stiam ce să aleg. A câştigat spuma cu ciocolată albă după cum se observă. :))



#5 Clujencele probabil sunt familiare cu strada Republicii, intens circulată. Am făcut o plimbare pe la amiază şi am fost surprinsă de lipsa traficului. /  #6 De când am descoperit combinaţia broccoli - porumb o consum 
cât de des simt nevoia. Când mă gândesc că înainte nici nu mă atingeam de broccoli .. /  #7 Sortimente noi de la Poiana: cu pepene roşu şi cu pere şi coacăze. Cum sunt mare fană pepene roşu am pus mâna pe ea şi am băgat-o în coş. E delicioasă! Sunt însă cu gândul departe la Cappy cu pepene roşu şi galben. Oare o mai apărea vreodată pe piaţă? /  #8 New Bag. Îmi căutam de ceva vreme o geantă maro, mare, care poate fi purtată şi pe umăr. Şi dacă e şi tip "bărcuţă" cu atât mai bine. Am găsit-o, am luat-o.



#9 Lapte de pasăre. Dacă în urmă cu câteva zile mi-a fost poftă de cremă de zahăr ars acum am devorat jumătate de bol de lapte de pasăre. /  #10  Müller-ul cu alune nu se numără printre preferatele mele din păcate :( Acelaşi lucru pot spune despre cel cu cafea . /  #11 În ultima perioadă  am constatat o adâncire alarmantă a cearcănelor. .:)) Şi oricât de amuzant vreau eu să sune,  ţin să spun că m-am odihnit sufient însă cred că stresul şi-a spus cuvântul .. /  #12 Ziua de sâmbătă mi-am petrecut-o colindând Clujul dintr-o parte în alta, din Iulius în Polus. Am profitat şi de un Iced Caramel Macchiato savurat afară. A fost atât de greu să găsim un loc liber. Nu degeaba tot spun că e nevoie de mai mult decât de un singur Starbucks in Cluj.

Şi închei cu o recomandare:

La cinema rulează zilele acestea filmul "The Call" (Apel de Urgenţă) cu Halle Berry! Puţin înfricoşător pe alocuri dar a reuşit să transforme o poveste aparent banală în ceva care să te ţină cu sufletul la gură pe tot curprinsul filmului. Atât mai spun - final atipic!


O săptămână plină de zâmbete! A mea se anunţă a fi extrem de încărcată şi din păcate nici în weekend nu mă voi putea bucura de timp liber!