Week in photos 28

Postarea cu numarul 200. :D

Si a mai trecut o saptamana si m-am mobilizat sa scriu postarea aceasta si sa impartasesc cu voi, prima saptamana petrecuta acasa. Imi e atat de dor de Cluj incat nu va pot expune-n cuvinte!  Astept cu nerabdare sa ma intorc in orasul care pentru mine a devenit acasa.
Insa nu vreau sa continui sa ma plang cat de mult imi lipseste agitatia de acolo, mai bine va las cu pozele de acasa:




 #1 Am gasit aceasta pereche de blugi in dulapul mamei si i-am 'furat.' Imi plac tare mult! 
           #2  Am cedat. Mi-am cumparat renumita inghetata americana ce se gaseste in Lidl. Un cuvant: delicioasa!


#3 Ma tot plangeam ca rujul de la Astor din colectia Heidi Color Last VIP #009 nu-mi place. Dar e atat de apropiat nuantei naturale a buzelor daca nu insist cu aplicarea lui. Oficial e nou meu ruj preferat.
            #4 Bere nemteasca cu aroma de grapefruit. Bunicica :D




#5 Nu stiu ce-am facut si ce n-am facut vara asta dar am cam uitat sa consum pepene rosu. E abia al 2-lea pe anul asta.
#6 Si-am gasit in Deva, cel mai fain pub + terasa cu cele mai bune fresh-uri! The Refresh se numeste. Eu mi-am ales combinatia : mango, mar si portocale. Yummy.
#7 Daca tot imi petrec cateva zile bune in orasul natal am dat o fuga si pana in satul bunicii. 
'Ulita' din fotografie e incarcata cu atatea amintiri din copilarie.
#8. Hei :D

Sper ca ati avut o saptamana placuta, plina cu soare, relaxanta daca sunteti in concediu.
Va pup si va doresc sa aveti parte de o saptamana frumoasa!
Astept comentariile, gandurile  voastre cu drag!


Week in photos 27

Greu imi vine a crede ca ne aflam aproape la jumatatea lunii august dar nimic nu-mi doresc mai mult decat sa zboare timpul. Abia ce am venit acasa, in orasul natal, si deja vreau inapoi la Cluj. Iubesc orasul asta!


#1 Eram in dubii in privinta jeansilor, mi se pareau prea scurti dar dupa o a doua opinie i-am cumparat si nu regret. (ah si se vede ca nu obisnuiesc sa-mi fac poze-n oglinda, cum tin telefonu-n mana:)) ) 
#2 Starbucks. Tazo Iced Green Tea. Nu prea mi-a placut ...



#3 Colierul meu preferat. Atat de usor de accesorizat. // #4 Mesajul de pe un tricou cumparat recent.
  #5 Vor fi ale voastre curand   //  #6 Inghetata Snickers e absolut divina. Si am dat in mintea copiilor si mi-am cumparat si inghetata Nesquik.  Next: Bounty si Twix. Si Mars daca e.


#7 Am profitat de oferta  2+1 gratis la crema Ivatherm pentru ten gras cu tendinta acneica. Ten sensibil, din farmaciile Dona. // #8 Si dupa ce am salivat uitandu-ma la manichiurile realizate cu P2 Sand Style de catre Dee si Alexantza  si m-am intristat ca nu se gaseste si la noi, ei bine am facut eu ce-am facut si am pus mana pe ea. Abia astept sa o folosesc :D


 #9 Nici nu am ajuns bine acasa si am vazut cat de pustiu poate fi orasul. Sunt obisnuita cu traficul nebun si agitatia din Cluj si de fiecare data cand vin acasa ma simt ciudat. // #10 Profund.


Va pup si astept comentariile voastre cu drag.
 Sper ca ati inceput saptamana cu bine si va doresc la fel sa o tineti pana duminica! :)


Week in photos 26


Nu e duminica, e deja marti dar ramasesem datoare cu aceasta postare asa ca nu am mai amanat pana duminica care urmeaza. Si sper sa reusesc sa public o postare tip haul  zilele acestea. Material exista insa sunt putin sceptica in privinta calitatii pozelor facute cu telefonul mobil. Si aceasta situatie se va schimba curand caci nu voi lasa sa treaca si luna august fara sa imi cumpar un aparat de fotografiat, mai bun ca precedentul, evident.
Intotdeauna am dorit independenta financiara si nu am vrut sa apelez prea mult si prea des la ai mei parinti. Unii ii spun incapatanare, eu nu-s de acord. Astfel ca am amanat procurarea unui aparat pana cand, de curand, cei de la Universitate m-au rasplatit pentru munca depusa cu cateva saptamani in urma. E alta satisfactia, cand pe bancile facultatii fiind, reusesti sa iti cumperi ba un aparat foto, ba iti permiti iesiri in strainatate pentru vizitarea unui oras sau pentru concerte (cazul meu :D) De mici cumparaturi nu mai vorbesc.
Revenind insa la postare:

















     1. Am profitat de reducerile inca existente in magazine. Extrem de placut surprinsa de reducerile de la New Look si de cele de la P&B. Am sa va arat ce mi-am cumparat cu prilejul urmatoarei postari.

2. Geanta de la New Look a fost dragoste la prima vedere in ciuda faptului ca nu sunt fana snake print. Unde mai pui ca a costat 59 lei.



3. Inghetata Oreo. Heaven on Earth! 
4. Oja verii. 


 5. Ciocolata verii :)) Heidi - ciocolata alba cu rodie, goji si ghimbir.
 6. Glasses on.


 7. La cat de cald e afara nu ma mir ca stradutele-s pustii.
 8. Intr-una din seri am decis sa mai scot in lume rujul de la MUA Shade 13




9. Lazy morning.
10. Iubesc KFC-ul pentru Krushers Mojito si pt cel cu piersici si il urasc ca l-au scos pe cel cu Cuba Libre. Preferatul meu.

Eu fac fata caldurii de afara cu putina dificultate  dar sper ca bateriile voastre sunt mai incarcate decat ale mele. :D
Va pup si astept cu drag orice comentariu!