OOTD Hot Pink Sweater

Buna fetelor!

Prima zi calendaristica de primavara a fost una extrem de placuta cu un soare care-ti mangaia obrajii si cu temperaturi care m-au facut sa renunt pentru prima data la palton. 
Nu pornisem cu gandul ca voi face poze pentru a va prezenta un outfit ci ma pregatisem doar pentru activitatea de sambata: girl talk cu prietena mea cea mai buna in compania unui ceai/cafea de la Starbucks.
Si cum in zona este un parc pe care eu il vazusem mai mult in zilele mohorate decat  in cele insorite, am decis mergem pana acolo. Si acolo am facut cateva poze pe care vi le arat, la cererea voastra, astazi pe blog.
Intotdeauna mi-a placut sa fiu persoana din spatele aparatului de fotografiat, acum insa am facut o exceptie. :)


3a



Razele soarelui imi luminau frumos camera astfel ca m-am trezit bine dispusa si am stiut ca voi purta puloverul meu roz preferat luat in iarna de pe Kurtmann.ro desi outfit-ul initial cuprindea o camasa-n carouri. Am pus rapid mana pe jacheta de piele, blugii negri skinny si am oscilat daca sa mai adaug un colier statement sau nu. In cele din urma am mers pe simplitate.  


1a

7a

Neaparat sa incercati ceaiul Full Leaf cu aroma de Vanilla Rooibos! 

E preferatul meu!


4a

6a

Favourite bracelet and Sephora nail polish.

Si cu ocazia aceasta profit sa va intreb daca cunoasteti un alt brand care comercializeaza oje intr-o nuanta asemanatoare (identica chiar?!)  Ador culoarea ojei de la Sephora dar mai mult de o zi nu-mi rezista pe unghii. Am reusit sa o fac sa sara de pe unghii deschizand capacul paharului de ceai. :(


5a


Am purtat:

Pulover aici
Jacheta Stradivarius
Geanta H&M
Denim &Co Skinny Jeans
Botine - magazin local
Bratara H&aM 

Astept opiniile, sugestiile voastre cu mult drag. 

Va pup si va urez o zi placuta!