Week in photos 54

Happy Monday!

Am avut un weekend cu o vreme excelenta: soare, cald si sper sa o tina tot asa de acum incolo. E o vreme potrivita pentru iesit la terase, pentru plimbari lungi in parc si de ce nu, pentru o inghetata. Eu inca ma abtin dar am incercat primul frappe pe anul asta. :D

Si va las cu pozele:



12

1. La inceputul saptamanii trecute am mers la Nebraska. Vroiam sa vad filmul astfel ca invitatia unui prieten a picat fix la tanc. A avut 5 nominalizari la Globurile de Aur, 6 la Oscar si a fost premiat la Cannes. E film alb-negru, o drama alternata cu umor sec, unele replici au starnit rasul si au compensat scenele triste. Eu i-as da 9,5/10 si spun ca e unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme.
2. Am vazut si Dallas Buyers Club, un alt film multiplu premiat. M-am uitat pentru poveste si pentru Jared Leto. E un film bun dar, parca, aveam  si mai mari asteptari.

1234567

3. Semi healthy breakfast cu paine facuta-n casa! Yummy! Cartofii n-aveau ce cauta dar sunt putini, de pofta. :D
4. Intotdeauna mi-a placut ciocolata cu orez expandat asa ca am vrut sa incerc si Milka. Cat despre Milka cu Oreo ... e deja poveste. O ador de cand a aparut si la noi!
5. Prima iesire la terasa pe anul acesta. Si primul frappe  cu caramel care a fost foarte, foarte bun! Si o doza de Cola Cherry ca nu functionam normal dupa doar 3h de somn.
6. Eroilor at evening.


347.Today we go country.
8.Tomorrow we go comfy rock.


qwer

9.   Not healthy but yummy!
10. Wonderlash imi place tare mult astfel ca mi-am mai luat un rimel de la Oriflame. E vorba de Maxi lash 3D. Cand l-am deschis si i-am vazut periuta am fost convinsa ca nu il voi folosi. Au trecut cateva zile pana mi-am reamintit de el si l-am testat totusi. Surprise! Imi alungeste genele frumos si nu le incarca daca am grija cat produs scot. E efectul acela de gene false mult dorit! :D


Cam asta a fost saptamana mea in imagini. Ce-mi puteti spune despre a voastra? :D
Astept comentariile, opiniile voastre cu mult drag.
Va pup si va urez o saptamana plina de soare!