Noua Gama Apidermin Lejer - Campanie de testare



In aceasta luna cei de la Complex Apicol au lansat noua gama Apidermin Lejer care urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras, cu tendinte de ingrasare.

Gama cuprinde 4 produse:


1. Lapte demachiant lejer
2. Lotiune tonica hidratanta
3. Crema lejera regeneranta de noapte
4. Crema lejera hidratanta de zi


Date fiind ingredientele regasite in produsele noii game (vitamina A, vitamina E, unt de cacao, laptisor de matca, extract de ceai verde, ulei de samburi de caise) SPF-ul 15 al cremei de zi ( e putin dar better than nothing) faptul ca aceasta gama nu contine coloranti, conservanti si parafine si ca au scos o formula mai putin emolienta, sunt tare curioasa cum s-ar intelege tenul meu cu aceste produse.
Oare ar fi fericit? 

Sustin ca un ten fericit e un ten bine hidratat atat din exterior prin cremele hidratante, cat si din interior, printr-un consum optim de lichide. Un ten fericit presupune un ritual zilnic de ingriire din care demachierea nu poate lipsi. De asemenea, un ten fericit inseamna si folosirea unor produse cosmetice potrivite tipului de ten.


Daca sunteti interesate, pentru bloggeri exista o campanie de testare a noilor produse, pentru mai multe detalii puteti trimite  un e-mail la marketing@complex-apicol.ro pana pe 30 mai 2014.  

Ce ziceti? Va tenteaza?