Week in photos 61


Am revenit cu postarea voastra preferata si daca saptamana trecuta am chiulit, acum o sa va arat ceva mai multe poze, incluzandu-le pe cele facute in Oradea, un oras frumos pe care l-am vizitat cu mai bine de o saptamana in urma! Ce trece timpul!

Permiteti-mi sa abordez deja clasicul subiect, vremea, si sa ma plang (sper ca am sustinatori) ca imediat ar trebui sa fie vara dar noi n-am avut nici iarna si nici primavara in adevaratul sens al cuvantului. Anul acesta vremea este tare indecisa! Si totusi, am sperante ca macar vara sa fie vara. Sa ne bucuram de vreme buna si soare incepand din iunie, zic!

Ultimele doua saptamani au fost extrem de aglomerate si este de abia inceputul. Trebuie sa ma incarc cu energie si sa supravietuiesc zilelor ce vor urma! Sesiune, examene, proiecte, munca, cam cu asta trebuie sa ma reobisnuiesc. Am incercat totusi sa profit de fiecare clipa libera si in ultima perioada, desi vremea e cum e, nu mai pot sta in casa in weekend nici macar pentru 1 zi. Trebuie sa ies, sa ma relaxez. Voi patiti la fel? Sau va tolaniti in pat si uitati cum trece vremea?
In plus, in timpul saptamanii imi tot promit ca in weekend voi dormi cele binemeritate 10-12 ore dar ajung sa dorm 8 sau mai putin. Ziua ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore!
Acestea fiind zise, va las cu pozele ca deja am scris cam multicel ...


1

#1 Primaria Oradea


3

#2 Si ne-am urcat si-n Turnul Primariei iar privelistea orasului e superba! Tare mult imi aminteste de Cluj!
Va spun drept nici acum nu imi vine sa cred ca am reusit sa urc scarile acelea instabile si ca nu mi s-a facut rau. Iesisem in oras cu o seara inainte si am dormit fix 3h iar apoi am pornit la drum spre Oradea. Am rezistat insa eroic si apoi mi-am luat totusi o cafea caci se anuntau si alte drumuri.


2

#3 Unul dintre locurile care mi-a placut mult si pe care doream sa il vizitez a fost Pasajul Vulturul Negru. Seamana bine cu Valea Regilor din Bucuresti, parerea mea :D


13rrfd

#4 NOTD. Mai multe despre produsele The ONE puteti citi in review-ul scris aici.
#5 Cum sa treaca saptamana fara selfie? De data asta, selfie cu o buna prietena! :)) Lasand gluma la o parte, sa stiti ca era foarte cald afara. V-am spus eu ca vremea asta e tare nehotarata!


2e522739-f251-47eb-b7d6-7a3184e25ed2_zpsc5ca2976

#6 Yummy chocolate!


2a044a57-66f6-4335-8129-67cf0807005c_zps2cebf1f2

#7 Ador localul Bistro Viena! Stiu ca am spus-o de atatea ori :))


5

#8 Daca e cald, bem limonada. Cu mango. Sau mai bine spus, sirop de mango si bucatele mici de fruct. Nu e ea cea mai sanatoasa limonada dar arata bine si e yummy!
#9 Daca e frig, Clujul e pustiu. Cam asa se prezinta orasul intr-o zi ploioasa.


6

#10 Bunatatea asta am savurat-o putin cate putin desi imi venea sa o beau toata odata! Lapte cu cocos si fistic. YUMM!!
#11 Din frumusetile Clujului ...


12

#12 Saptamana trecuta am cam exagerat cu cumpararea produselor  de care am auzit ca-s noi pe piata. Si am inceput cu chipsurile de la Chio - Salsa de Janeiro Style. Au fost putin picante si tare, tare bune!
#13 A aparut o noua bere de fete, cum o numesc eu (si multi altii) Redd's Mojito! Se simte gustul de lime + menta insa nu sunt decisa care imi place mai mult: cea cu merisoare sau asta.


7

#13 Sper sa n-ajung sa exagerez cu selfie-urile :)) Casual shopping look.
#14 Ca tot v-am mentionat de noutati. O alta noutate e Pepsi Ginga. E dulce si call me crazy dar mi se pare ca are si o aroma de bere :)) And nope I wasn't craving beer.


9

#15  Mi-a fost pofta de limonada. 1 litru de limonada chiar :)) Yummy orange + mint lemonade.

#16  Mi-a fost pofta si de o salata de legume si piept de pui peste care am pus seminte de susan. Daca imi este foame la 3 AM, la 3 AM mananc.


13


#17 Lovely sunday evening @ Iulius Park

#18 Mocha Cookie Crumble Frappucino Venti ca nu ma joc! :)) Ataaaaat de mult imi place incat as mai fi baut cateva! Mocha Coconut you're next! PS: Pana in 23 mai, intre orele 15-17, este Happy Hour si e oferta de 1+1 la sortimentele de frappucino! 


godzilla_2014_hd_wallpaper-HD

#19 N-am mai fost de ceva vreme la cinema si vroiam sa vad Godzilla asa ca zis si facut. Mie mi-a placut tare mult cu mentiunea ca efectele 3D nu sunt atat de impresionante.


Cam atat despre ultimele zile in imagini. Astept sa imi spuneti cum a fost saptamana voastra! 

 Va pup si va urez un inceput de saptamana reusit! 

Si nu uitati ca astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie la concursul ce consta in 3 seturi de produse Eucerin Vollume Filler.