Week in photos 85


Hello, hello oameni dragi!

30 noiembrie, Sfântul Andrei, ziua mea de nume, ultima zi de toamnă, o zi rece şi ploioasă care să ne pregătească pentru ultima lună a acestui an.
La Cluj am avut deja parte săptămâna aceasta de prima ninsoare dar nu s-a depus încât să ne permitem şi primul om de zăpadă.
Îmi amintesc că eram destul de adormită în dimineaţa aia, m-am uitat pe geam printre draperiile roşii, mi-am făcut rutina de dimineaţă şi abia apoi exclam şocată: Ce Dumnezeu se întâmplă afară? A nins?! Când eu deja văzusem priveliştea cu minute în urmă. :))

Despre săptămâna ce tocmai a trecut ar fi multe de spus! Şi aproape doar de bine!
Mă bucură direcţia spre care a luat-o viaţa mea şi, în continuare, mă face fericită fiecare lucru mărunţel care mi se întâmplă. Oamenii dragi îmi spun că vorbesc cu multă pasiune şi dedicaţie despre ultimele luni din viaţa mea iar faptul că reuşesc să reflect asta în exterior nu poate fi decât de bine, nu?

Luând exemplul unui bun prieten, încerc să am alături oameni calitativi şi evenimentele mai puţin fericite să le moderez cu ajutorul lucrurilor bune care mi se întâmplă. 

Simt că vine Crăciunul! Asta e o mare realizare pentru o persoană care nu se entuziasmează din octombrie-noiembrie şi acordă o importanţă semnificativă fiecărei zile. Însă anul acesta, cumva, m-a prins spiritul sărbătorilor mai devreme decât mă aşteptam. Doza e moderată, nimic de speriat. 

Iar am scris un roman. Mai bine las poveştile şi vă arăt pozele. :D


week_in_photos_85_deeb's_blog_2

#1 Ciocolată, ciocolată peste tot! Dacă tot încerc ediţiile de vară de la Heidi, musai să le gust şi pe cele de iarnă. În apărarea mea spun că e duminică şi încă nu am mâncat toată ciocolata. E foarte bună dar mâncăm cu măsură!

week_in_photos_85_deeb's_blog_8

#2 Am un nou local adăugat în top 5 al localurilor preferate din oraş. E vorba despre Crush Wine Bar deschis acum de ceva vreme bună dar eu l-am tot ocolit. Big mistake! Arată super bine şi sevirea e printre cele mai bune din oraş. Am rămas plăcut impresionată!

week_in_photos_85_deeb's_blog_9

#3 Am savurat un pahar de vin şi am analizat meniul. Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe vinuri dulci dar în rest doar de bine, de foarte bine am de spus!

week_in_photos_85_deeb's_blog_7

#4 Mama obişnuia să facă o ciocolată de casă de toate prietenele mele din copilărie abia aşteptau ziua de sâmbătă pentru a fi invitate la masă. Ei bine, o colegă drăguţă de la job  a decis să ne îndulcească pe toţi şi mie personal mi-a amintit şi de gustul copilăriei. Am gustat toate cele 3 sortimente şi au fost super, super bune!

week_in_photos_85_deeb's_blog_3

#5 Câteodată mă apucă gătitul şi îmi place să experimentez, să gătesc reţete simple dar gustoase. În farfurie sunt tagliatelle cu ton, castravete, măsline verzi fără os şi un dressing făcut din zeama de la măsline, zeamă de lămâie + coajă de lămâie şi maioneză.  Au fost extrem de bune şi fresh şi cu siguranţă voi mai face!

week_in_photos_85_deeb's_blog_1

#6 Decor drăguţ de Crăciun la Chic Ville. Întotdeauna i-am apreciat pentru bun gust. :)

week_in_photos_85_deeb's_blog_5

#7 S-a deschis Reserved în Polus şi, dacă sunteţi din Cluj, vă puteţi bucura şi astăzi de o reducere de 20% la produsele care nu sunt deja reduse. Mi-a plăcut ce am văzut, pornisem cu gândul să-mi cumpăr o pălărie pe care am văzut-o în catalog dar mi s-a spus că doar pe săptămâna viitoare o voi găsi.

week_in_photos_85_deeb's_blog_10

#8 Iarna la Cluj. Din câte am înţeles de mâine e cold galben de viscol şi ninsori. Nu mă declar prea încântată.
#9 All black! N-am plecat din Reserved cu mâna goală. Mi-am luat o geantă mare pentru o persoană înaltă ca mine. :)) Ca să se asorteze, am luat şi un portofel de la Târgul de genţi din Iulius. Dar o să vă povestesc mai multe într-o postare dedicată ultimelor lucruri cumpărate.

week_in_photos_85_deeb's_blog_11

#10 Cu atâta scorţisoară alături, şi-n cafea şi pe corp, chiar simt că vine Crăciunul. Crema de la Balea cu măr şi scorţisoară miroase delicios! Fiţi pe fază, săptămâna viitoare dau drumul unui concurs în cadrul căruia, alături de alte produse, se află şi această cremă.
#11 O nouă zi, o nouă reţetă: orez, fasole verde, piept de pui şi confit de smochine. Un deliciu super simplu de făcut!

Şi cu asta am încheiat săptămâna în imagini.

Sper că v-a plăcut postarea şi aştept să îmi spuneţi câte ceva şi despre săptămâna voastră!

Vă pup şi vă urez o seară de duminică cât mai relaxantă!

P.S. Mă găsiţi şi pe Instagram: Andreea Goia