Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie, 2015

Week in photos 95

Seara bună,
Abia la ceas de seară mă mobilizez să scriu postarea de faţă. Asta pentru că atunci când vezi cât de plăcut e afară parcă ultimul lucru pe care ţi-l doreşti e să stai în casă. Tot weekendul am fost într-o plimbare continuă şi zău că aşa aş ţine-o şi în timpul săptămânii după programul de la serviciu dacă nu aş mai avea şi alte cele de făcut. Precum e bloggingul.  Cu toate că nu postez atât de des precum mi-aş dori, nu pot să mă despart de micul meu spaţiu virtual şi de a lui comunitate. Uite că am ajuns la postarea cu numărul 95 şi zău că mă văd scriind genul acesta de postări şi dupa 150 încolo. Observ că e una dintre cele mai apreciate postări iar asta înseamnă că sunt pe aceiaşi lungime de undă cu voi căci  o scriu cu super mult drag.
Las însă uşorul ton melancolico-sentimental şi vă arăt cum a decurs săptămâna de care ne-am despărţit de curând:

#1 Mi-am început săptămâna cu o cană de ceai verde savurat la serviciu. Nu ştiu ce are şi ce nu are dar mi-a dat energia de ca…

Experienta mea cu HM online + Alte cumparaturi

Hey you all,
Cred că este deja ultra cunoscut faptul că în sfârşit putem face cumpărături online la H&M şi cum am testat servicul furnizat de Stradivarius, Berhska şi Pull and Bear, am vrut să văd ce experienţă voi avea cu unul dintre magazinele mele favorite în ultima perioadă.
Citind pe ici pe colo că au fost probleme cu unele colete, că a întârziat comanda, că cei de la H&M nu răspund la telefon, am ales ca metodă de plată, plata la livrare. În acest fel, dacă întâmpinam probleme, aveam consolarea că nu mi-am pierdut timpul dând telefoane şi mai ales că nu mi-am pierdut bănuţii.
Am plasat comanda pe 7 aprilie astfel că am profitat de varianta cu transport gratuit.

Comanda a ajuns la Cargus pe 15 aprilie şi eu am primit-o pe 16. Şi uite aşa nu am întâmpinat nici un fel de problemă 


Comanda plasată este una mică, mi-am luat strict ce nu am găsit în magazin. Dacă în privinţa fustei nu am avut emoţii, cu salopeta lucrurile stau altfel. Fiind înaltă mă gândeam dacă 36-ul mi-ar veni …

Week in photos 94

Au trecut şi Sărbătorile şi imediat vine mini-vacanţa de 1 mai când sper că vremea va fi mai bună decât este în prezent.  Ce mi se pare interesant de văzut în această perioadă e discrepanţa între ţinutele pe care le vezi pe stradă .... sau în localuri. Şi-mi vine în minte o imagine pe care am surprins-o sâmbătă într-un local: un domn în sandale şi piciorul gol, evident, conversa cu a lui doamnă iar la masa de lângă o femeie încălţată în cizme tocmai ce îşi pusese paltonul pe scaunul din dreapta ei. Aştept cu ardoare stabilizarea vremii şi-mi doresc să fiu trezită de razele soarelui în mod permanent dacă-i posibil! :D
Destul însă cu clasica discuţie despre vreme. Mai bine vă arăt cum au fost ultimele zile:

#1 Din când în când ne mai apucă la serviciu pofta de dulce. Eu am ales profiterol iar o colegă un cheesecake care până la destinaţie s-a cam dezmembrat.

#2 & #3 De Paşte am fost acasă la ai mei, la Deva, şi profitând de vremea bună am mers într-o plimbare prin Centrul Vechi şi d…

Primavara incepe cu un buchet de flori

Sau cu mai multe :D
Vă amintiți voi cântecelul  cu "Vine, vine primăvara/Se așterne în toată țara/Floricele pe câmpii/Hai să le adunăm copii"? Ei bine, eu abia în aceste zile simt că ne putem în sfârșit bucura de lucrurile frumoase pe care acest anotimp ni le oferă. Cer senin, soare care îți poate aduce un prim bronz frumos, temperaturi ridicate și mai ales mirosul florilor și a copacilor infloriți.
Pentru mine primăvara nu începe în martie când totul e încă gri ci acum, acum când până și fețele oamenilor sunt mai calde, mai luminoase. Mă încadrez în categoria acelor puține femei care nu se lasă topite după un buchet de trandafiri dar care este încântată să primească un buchet de lalele la orice oră din zi sau noapte. Mai că aș zice că domnii scapă ușor cu mine. Și totuși, nu despre mine aș dori să vă povestesc ci despre impasul în care uneori te găsești atunci când mai e puțin până la ziua mamei tale care locuiește într-un alt oraș dar care precis s-ar bucura ca, pe lângă să…

Spring Haul (1)

Conceeediuuuuuuu! Oh Doamne cât te-am aşteptat! 
Ascult Ed Sheeran în surdină, am alături ceaiul meu preferat de mere coapte şi lămâie şi vă scriu aceste rânduri în miez de noapte iar voi le veţi citi abia peste câteva ore, la primele ore ale dimineţii.
V-am spus eu în ultimele postări Week in Photos că trec printr-o perioadă de schimbări pe toate planurile dar nu v-am dat prea multe detalii. Prefer viaţa personală să o ţin departe de tot însă vă pot spune o altă schimbare destul de importantă pentru mine. După mai bine de 5 ani de trăit în cămin studenţesc, m-am mutat în sfârşit şi, cu toate că e încă foarte ciudat să ai atât de mult spaţiu, îmi place. Şi parcă fiecare lucru începe să intre pe făgaş normal şi sper la o viitoare perioadă liniştită, fără prea mult stres.
N-am prea postat pe blog dar am făcut ceva shopping, acesta fiind şi subiectul postării de faţă. Trebuia însă să scriu şi o mică introducere având în vedere timpul petrecut în afara blogosferei.
În ultima perioadă m-am…