Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2015

Noi cumparaturi: produse cosmetice si de ingrijire

Servus lume dragă,
Şi ce bine-i că-i duminică! Ne mai dezmeticim şi noi şi mai profităm că nu e foarte cald afară.
Ieri în Cluj au avut loc o serie de evenimente sub numele "Cluj never sleeps" şi cu greu am ales unde să merg. Când ai party in tramvai, teatru în aer liber, Alandala la Sala Polivalentă, Rooftop Party la Iulius Mall şi tu vrei să mergi la toate e greu să te teleportezi. Da, aşa e în Cluj: multe evenimente faine în acelaşi timp! Şi urmează Electric Castle săptămâna viitoare! Abia aştept!
Încheind mica introducere, vreau să trecem la subiectul postării şi anume mici cumpărături făcute în ultima perioadă în zona cosmeticelor şi produselor de îngrijire. Mi-am propus să îmi cumpăr cosmetice doar atunci când mi se termină un anume produs şi se pare că reuşesc  să mă ţin de cuvânt.1. Şampon uscat Batiste XXL Volume - varianta mini. Cum urmează perioada concediilor şi eu aveam doar un tub mare de şampon uscat, această variantă mini mi se pare perfectă pentru călătorii…

Week in photos 99

Servus lume dragă,
Făcând bilanţul săptămânii trecute constat că stau prost la capitolul poze. E drept, n-a fost o săptămână în care m-am plimbat de colo-colo pentru că,pentru gusturile mele, a fost prea cald, chiar şi seara. Ştiu, iarna mă plâng că-i frig, vara mă plâng că-i cald. Pentru mine 25 de grade să fie şi e temperatura perfectă. Organismul meu aprobă. Sper că voi agreaţi mai bine căldura şi că v-aţi bucurat de săptămâna de care ne-am despărţit ieri.
Ca să nu mai lungim povestea, haideţi să vă arăt chiar şi puţinele poze pe care le-am făcut.


#1 Colţişorul meu preferat dintr-un restaurant din Cluj arhicunoscut, Camino. E cămăruţa de la nefumători unde întotdeauna caut loc când trec pragul localului. Are un vibe inexplicabil şi e bogată în ale mele amintiri. #2 Îngheţata mea preferată la început de vară. E foarte bună combinaţia iaurt-caramel. E fix ce trebuie.


#3 Bounty Milshake. A se observa ciocolata Bounty de deasupra. Yumm! #4 Miere, iaurt cremos, mentă, nuci şi pepene ga…

De ce cumpar de la reduceri?

Servus lume dragă,

M-am tot gândit şi răzgândit la titlul acestei postări. Să fie "noi cumpărături" sau "cumpărături din HM" sau mai bine să fie ceva legat de subiectul propriu zis al postării şi anume reducerile.
Şi uite aşa am decis să vă spun în câteva rânduri de ce prefer cumpărăturile din perioada reducerilor şi cât poţi economisi.
Înainte de a mă muta la Cluj am fost o persoană şi mai chibzuită decât sunt în prezent asta şi pentru că tentaţiile din Cluj sunt mult mai mari decât cele din oraşul natal dar şi pentru că mi-am schimbat stilul vestimentar care nu se mai reduce, indiferent de sezon, la blugi, tricou şi teneşi. Cu toate acestea, încerc să nu mă arunc cu capul înainte şi cum plimbatul prin magazine e o activitate relaxantă pentru mine, deseori mi se întâmplă să găsesc la reducere produsul dorit.

La HM sunt reduceri cam tot timpul aşa că niciodată nu ocolesc magazinul. De regulă ocolesc zona dedicată lenjeriei intime pentru că nu găsesc decât extrem de rar …

Week in photos 98

Servus lume dragă,
Dacă săptămâna trecută am spus pas postării Week in Photos deoarece am fost în vizită la părinţi şi am dorit ca pentru 3 zile să mă deconectez complet de lumea virtuală şi să petrec timp în compania celor dragi, săptămâna asta n-am scuză.
Am avut o săptămână şi cu bune şi cu rele şi cu gânduri aruncate în toate direcţiile.
Nu ştiu dacă vi se pare familiar dar eu păţesc să am dureri de stomac asemănătoare durerilor pe care le ai atunci când ai emoţii, dureri care mă anunţă că urmează să se întâmple ceva mie sau celor apropiaţi. De bine sau de rău, asta nu-mi comunică. Pur şi simplu mă trezesc dimineaţa cu durerea aia de stomac care mă anunţă "Azi se întâmplă ceva. Fii pregătită!"
Cu mici marje de eroare, stomacul meu chiar anticipează corect un anume eveniment iar prietenii se tot amuză pe seama mea numindu-mă Mama Omida. Cam toată săptămâna am avut sentimentul ăsta şi de această dată nu e legat de persoana mea. Mă bucur însă că acum s-a calmat.
Revenind în…

Comanda Paula's Choice si cumparaturi din DM

E iunie, e vară!
Iar eu am pornit la cumpărături în DM şi online pe site-ul Paula's Choice pe care vreau să vi le arăt în cadrul acestei postări.

Nu ştiu cum stă situaţia la voi dar în Cluj e căldură mare, mon cher! După ce săptămâna trecută am avut parte de temperaturi de 15 grade să treci direct la 30 parcă e cam prea dintr-odată. Asta a spus şi tenul meu care în decurs de o săptămână a luat-o razna, în special în zona bărbiei şi, discutând şi cu alte persoane, se pare că nu-s singura. Având tenul gras cu porţiuni uscate şi sensibile (Yes, I got the whole package. Aşa norocoasă-s - scuzaţi-mi romgleza) vara mă confrunt cu coşuri şi uneori cu pustule. În sezonul rece tenul nu se revoltă mai deloc însă vara mi-e tot timpul teamă să nu pornească un război. Nu de alta dar parcă n-am cei mai buni aliaţi!
Şi uite aşa am decis în sfârşit să încerc produsele Paula's Choice. De ce mi-a luat atât de mult până să apelez la ele? Nu ştiu. Mi-am luat mostre din produsele pe care mi le-a reco…