Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie, 2015

Week in photos 108

Servus lume dragă,
A mai trecut o săptămână şi ne apropiem cu paşi repezi de Octombrie, luna mea preferată. Dacă totul merge conform planurilor se anunţă o lună ocupată dar frumoasă aşa că o aştept cu nerăbdare. Săptămâna trecută m-am trezit cu o minunată durere de spate în zona lombară şi, din păcate, cred că provine de la un amestec de lucruri ce includ prea mult stat pe scaun, activitate fizică uşor forţată şi ridicat de greutăţi aşa că cel mai probabil voi apela la un medic specialist care să îmi şi sugereze ce exerciţii fizice am sau n-am voie şi evident îmi va spune să nu mai ridic greutăţi. În afara de asta, a fost o săptămână bună, productivă.
Acum să vă arăt și pozele:#1 Când merg prin diverse localuri şi pub-uri, sunt atentă la detalii şi îmi place să fac poze. Am văzut această maşină de scris într-un pub din Cluj, The Soviet, şi tare mult mi-a plăcut.


#2 De prin Cluj adunate


#3 La serviciu lucrez cu o echipă din Canada care la sfârşitul verii a organizat o tombolă cu 5 pre…

Noi cumparaturi: Mofturi si necesitati (2)

Servus lume dragă,
Vă spusesem nu demult că aştept comanda plasată pe site-ul celor de la Mango şi apoi voi scrie despre ultimele cumpărături făcute.
Comanda a ajuns în sfârşit, după ce a stat 1 săptămână în magazinul din Polus Mall Cluj fără să primesc vreun sms sau e-mail. Motivul? Au uitat să pună şi numărul de telefon pe colet. După e-mail-uri şi telefoane la Bucureşti, am rezolvat problema. Nici măcar nu era o comandă mare dar îmi doream puloverele și steul de brățări şi am plătit pentru ele. 

Vă arătasem într-o postare Week in Photos că mi-am cumpărat două bluze de pe Brandcircus.ro dar nu le-am şi pozat mai în detaliu.


Mi-am mai luat de la Berhska o pereche de blugi negri, skinny, cu talie înaltă şi un tricou cu un mesaj simpatic "Live the love and love the life."

Îmi doream foarte mult o rochie simplă, lungime medie, pe corp, cu mâneci 3/4 din jerseu aşa că atunci când am văzut-o la New Yorker am şi cumpărat-o!

În materie de produse cosmetice am fost extrem de chibzuită.…

Week in photos 107

Servus lume dragă,
O nouă săptămână aduce o nouă postare Week in Photos!
Uitându-mă în spate observ că n-am făcut prea multe săptămâna trecută însă am profitat pe deplin de weekend. Şi, pentru prima dată de ceva timp încoace, îmi pare rău că iar e luni. Nu se anunţă o săptămână foarte încărcată însă aş mai vrea măcar o zi de relaxare. Poate simt asta şi pentru că săptămâna trecută am tot umblat dintr-o direcţie în alta şi am mai făcut un pas pentru a avea o viață mai organizată. Mi-a fost greu dar am renunţat la doctorat conştientizând că devenise o corvoadă care la finalul celor trei ani îmi aducea o hârtie pe care nu cred c-aş fi folosit-o. Mi s-a spus că sunt curajoasă c-am renunţat la doctorat şi, implicit, la o sumă de bani pe care o primeam lunar, mi s-a spus şi că sunt dezamăgiţi de decizia mea iar în cele din urmă, eu am simţit un mix de amândouă. Îmi va fi dor de istoria orală, de sentimentele pe care le aveam după fiecare interviu luat dar în acelaşi timp, nu pot să fac două…

Copilarie cu magiun de prune

Ce zi de toamnă!
Nu cu mult peste 15 grade în termometru,  câteva frunze căzute, soare cu dinţi şi miros de ceai în casă. Privesc cu suspiciune ideea de a părăsi astăzi călduroasa casă pentru o plimbare şi-mi amintesc că am un magiun de prune de Topoloveni care aşteaptă să fie gustat. Dacă m-ar pune careva să fac un top al fructelor preferate, prunele s-ar situa în coada clasamentului, rareori fiindu-mi poftă, fie ele mov sau galbene. Altfel stă situaţia cu dulceaţa, gemul sau magiunul de prune. Îmi plac şi mă trezesc câteodată că-mi plouă-n gură când mă gândesc la ele! Aşadar, am un borcan de magiun de prune de Topoloveni şi mi-a făcut o colegă de la serviciu poftă de gomboţi. Simtiţi conexiunea? Eu da, din prima secundă a dimineţii când mi-am spus că voi mânca gomboţi dar nu cu prune ci cu magiun de prune. Şi mai bun!

Mie gomboţii, cu magiun sau gem îmi amintesc de copilărie, de serile de sâmbătă când mama, draga de ea, aşa obosită cum era după o zi de făcut curăţenie şi gătit, se apuca…

Week in photos 106

Servus lume dragă,
Dacă tot n-am fost în stare să postez altceva săptămâna trecută cu toate că mi-am propus să scriu despre cumpărăturile recente, măcar cu Week in Photos-ul să fiu la zi. Comanda de la Mango tot n-a ajuns. Au zis ei că fiind încă perioada reducerilor pe site, primirea comenzii poate dura şi 3 săptămâni. Întradevăr, puteam selecta varianta de curier rapid şi o primeam în câteva zile dar suma de 49 RON pentru transport mi s-a părut prea mare. Vream să scriu totuşi despre noile cumpărături dar n-am avut lumină prea bună şi unele poze au ieşit neclare iar asta m-a nemulţumit.  O să refac pozele într-o zi cu soare şi lumină naturală. Chiar vreau să vă arăt ce rochie drăguţă mi-am luat! Şi ce cărţi interesante!

Până atunci zic să ne delectăm totuşi cu pozele de săptămâna de care abia ne-am despărţit:#1 De prin Cluj adunate. Mi-i atât de drag oraşul ăsta încât nu mă pot abţine şi pozez orice mi se pare interesant.

#2 Aveam aproape doi ani când mă smuceam din mâinile mamei ş…