Blogger Event: Povesti de succes si de frumusete

Buna fetelor!
In ultima perioada am fost prinsa intre proiecte si examene, uneori  le alternam cu cate o limonada la o terasa in centrul orasului, profitand de vremea frumoasa de afara iar sambata, la putin trecut de ora 17, ma aflam in fata unui local tare dragut din Cluj-Napoca, Piano Cazola, alaturi de blogger-itele din Cluj.
M-am bucurat sa le revad (chiar daca nu am fost in formula completa :( ) si, cu aceasta ocazie, am cunoscut si cateva persoane noi! Simpatice, de altfel.
Referitor la local, inspirata alegere! E unul dintre localurile mele preferate din oras, un spatiu larg, o ambianta placuta. Intotdeauna revin cu placere aici!


Evenimentul a constat in lansarea ONG-ului  E.U.P.O.T. initial de frumoasa Cleopatra de la Passion for stylish life si alti trei colegi, in acest scop avand-o ca invitat pe  Hedi Hoka , doctor in psihologie - Leadership and Behavior Change Coach. Aceasta urma sa ne tina un speech pe tema "Increderea nelimitata in sine si in potentialul creator." Noi, blogger-itele, am fost publicul tinta!







Dupa incheierea discursului au fost cateva clipe in care s-a produs o mare forfota. Migram dintr-o parte in alta pentru a socializa si nici nu am sesizat cat de repede a trecut timpul pana cand nu am fost anuntate ca a sosit momentul speech-ului lui Hodi Heka ,ce se anunta a fi extrem de interesant. Si a fost! 
Desi Hedi miza pe faptul ca toata lumea prezenta in acea sala deborda de incredere in sine, eu vroiam sa ridic timid mana si sa o contrazic. I-am ascultat cu atentie povestea de viata si ne-am amuzat in momentele in care ni s-au propus niste mici experimente (gen privirea de 8 secunde)
De asemenea, mi-a ramas intiparita propozitia asupra careia Hedi Hoka s-a focalizat: "Intodeauna am incredere in mine!" Si daca n-ai incredere, fake it!
Atmosfera s-a destins dupa finalizarea speech-ului, moment in care am fost servite cu cupcakes teribil de delicioase de la Gourmet Cupcakes, recent deschis in Cluj-Napoca. 


Ca tot vorbeam de privirea de 8 secunde. Am incercat exercitiul cu Ioana in timp ce Iguanitza ma privea atent :))






Si o poza de grup. 
Spre final, organizorii au continuat surprizele si ne-au oferit un goodie bag plin de bunatati dupa cum se poate observa si in pozele de mai jos:

Lush !



Noua gama Cosmetic Plant:


Al meu goodie bag:

Simt nevoia sa repet, ma bucur ca le-am reintalnit pe frumoasele blogger-ite clujence si ca am avut ocazia sa cunosc un om la fel de frumos, care ne-a impartasit povestea ei de viata si ne-a motivat intru continuarea blogging-ului si nu numai: Hedi Hoka.  
Ii multumesc inca odata Cleopatrei pentru invitatie si ii doresc mult succes cu acest O.N.G.!
Pentru o parte din poze trebuie sa le multumesc din nou Cleopatrei dar si Luizei !

Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Piano Cazola,Gourmet Cupcakes si Magique
Parteneri oficiali: