Life Lately

Buna tutoror!
In ultima perioada nu am mai scris nimic pe blog si rareori pe pagina personala de Facebook. Au fost cititoare si blogerite dragi mie care m-au dat disparuta si care mi-au scris sa ma intrebe daca s-a intamplat ceva. Va multumesc pentru tot fetelor!
Scriu acest post scurt pentru a-mi motiva absenta si cu speranta sa revin rapid.
M-am tot plans eu de o contractura musculara suparatoare care acum imi provoaca si dureri de spate, ei bine dupa 1 luna si dupa radiografii si analize si sa nu uit, injectii si medicamente ma aflu in acelasi loc de unde am plecat. Asa ca trebuie sapat mai in adancime pentru a afla cauza si remediul acestor dureri.
De indata ce imi voi rezolva aceasta problema, o sa ma reapuc de scris pe blog caci mi-e tare dor! De scris postari, de citit si raspuns la comentarii, de citit alte bloguri dragi mie ( nu v-am uitat fetelor!) de tot.
Pana atunci insa, va pup! Sa fiti frumoase si sanatoase!


Un comentariu:

Andreea Goia spunea...

Multumesc, ma simt mult mai bine acum. :)

Nu, nu fac fizioterapie. In schimb am introdus in rutina mea zilnica, exercitii de gimnastica pentru tonifierea musculaturii, exercitii recomandate de catre un kinetoterapeut. Iar rezultatele se simt deja. In plus e un mod atat de bun de a-mi incepe ziua.