Week in photos 21

Vă vine a crede că la sfârşitul săptămânii sărbătorim ziua copilului? Că vara, cel puţin calendaristic, îşi intră în drepturi? Cât repede au trecut aceste luni şi imediat ne aflăm la jumătatea anului. Sper că săptămâna voastră a fost mai bună sau mai interesantă decât a mea. Vremea la Cluj a fost tare mohorâtă, nu m-am putut bucura pe deplin de timpul liber şi am stat mai mult în casă. În weekend în schimb, am stat la pândă, cum nu mai ploua cum ieşeam în oraş. 



#1 Legume fierte cu ciuperci la cuptor /  #2 In love with my oxford shoes / #3 Am vrut o loţiune de corp cu mango de la Balea. Mirosea divin. Apoi mi-am amintit că am 4 loţiuni/creme începute şi am spus pas. Problema e cu gândul la acea loţiune care tot îmi dă târcoale.. aşa că o să cedez. :)) / #4 Mi-au plăcut batoanele Stilla cu alune dar parcă au fost prea dulci.




#5 Mic dejun fructe cu cereale şi puţin iaurt  / #6 Cina -o salată cu legume proaspete. / #7 "Prânzul" de la facultate. Nu pot sta 4-5 ore fără să mănânc ceva aşa că de fiecare dată îmi pun una alta în geantă ca să nu fiu nevoită să îmi cumpăr produse fast food. / #8 M-am îndrăgostit de oja de la Sephora. Arată aşa bine într-un singur strat. Sunt ferm convinsă că o voi purta des vara asta.


#9 Cina de joi. Eram mare consumatoare de pâine albă, am renunţat complet la ea de mai bine de 2 luni  /  #10 Căpşuni şi banane, una dintre combinaţiile mele preferate / #11 Trupa mea preferată, Thirty Seconds to Mars, a lansat un nou album "Love, lust, faith + dreams." care a fost pe repeat întreaga săptămână! / #12 Am fost desemnată câştigătoarea acestui set Chic Mademoiselle, de la Balea, pe blogul/pagina de facebook a Renatei (check out her blog Fashion.Couture.) şi abia aştept să sosească coletul.


#13 Clujul meu frumos. Mă bucur atât de mult că facultatea e localizată în "buricul târgului" astfel că mă pot plimba zilnic prin centrul istoric. / #14 Mi-am permis să fur de pe facebook poza postată de Loreen, cu mulţimea care s-a bucurat de concertul de  sâmbătă seara. Printre ei, şi eu. Nu am făcut poze, nu am fost în primele rânduri dar am ascultat o voce puternică. E genială live! Thumbs up for Loreen!


Vă pup. S-aveţi o săptămână însorită!