Treceți la conținutul principal

Firmoo Giveaway: Castiga o pereche de ochelari de vedere / de soare (Inchis)


Acum cateva zile va spuneam aici ca mi-am ales o pereche de ochelari de soare Firmoo si ca sunt tare multumita de ei, motiv pentru care Firmoo a decis sa ofere gratuit uneia dintre voi o pereche de ochelari, transportul este inclus.
Firmoo este unul dintre cele mai cunoscute magazine online care comercializeaza ochelari de vedere si ochelari de soare. Este renumit pentru o gama diversa de ochelari, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care cei de la Firmoo isi trateaza clientul si pentru raportul calitate-pret. Un simplu search pe google va confima asta. 


Pentru clientii noi au un program "Fist pair free" prin care le ofera gratuit prima pereche de ochelari cu singura conditie ca persoana care ii achizitioneaza sa plateasca costul transportului. De asemenea ofera programul Virtual Try-on System prin care clientul poate vedea daca ochelarii alesi i se potrivesc fizionomiei lui.Asadar  puteti castigapereche de ochelari de vedere sau de soare din gama Classic Collection Transportul este gratuit

In plus, alte 5 persoane, cu exceptia castigatorului, pot obtine un voucher de 50% reducere pentru ochelarii alesi si transport gratuit. 

Acest giveaway este deschis international insa toti castigatorii trebuie sa se gaseasca in intervalul de livrare mentionat aici.

Cerinte

Obligatorii: 

1. Intrati pe Firmoo.com, va alegeti din gama Classic Collection perechea de ochelari pe care doriti sa o castigati si imi lasati  un comentariu cu link-ul acesteia.

2. Dati share public programului First Pair Free Program pe pagina voastra de Facebook.

3. Like paginii Firmoo.

4. Like paginii Deeb's blog 

Optionale: 

5. Share public acestei postari pe pagina voastra de FB ( 1 sansa in plus) 

6. Sa invitati 3 persoane sa dea like paginii de Facebook Deeb's blog (2 sanse in plus)

Comentariul la aceasta postare trebuie sa includa cerintele obligatorii si/sau cele optionale. 
Asadar daca va doriti o pereche de ochelari super chic va invit  cu drag sa va inscrieti la concurs. Castigatoarea va fi aleasa prin random.org. 

Perioada de desfasurare a concursului este 29.11.2013 - 6.12.2013
Comentarii