Intr-una din acele dimineti

Ca cea de astăzi. Mă trezesc buimacă, trag draperiile şi exclam "Ce vreme tomnatică!" Îmi  fac gimnastica  zilnică după care îmi iau cana preferată, plicul de ceai verde şi pun apa la fiert, timp în care pornesc laptopul, tastez fără să clipesc -youtube- şi dau click pe un playlist. Prima piesă: "Depeche Mode - Goodbye." 
Decid să îmi petrec dimineaţa cu un mic dejun în pat şi cu gândul la ciocolata J.D. Gross primită în urmă cu câteva zile. Nu mă pot abţine! Mă ridic frumuşel, mă îndrept val-vârtej către bucătărie şi fur un pătrăţel, suficient să-mi satisfacă papilele gustative. "E cu 70% ciocolată neagră!" exlam, convingându-mă că un pătrăţel nu o omorî pe nimeni.
Pe ritmurile piesei amintite, îmi iau carneţelul şi un pix şi pierzând noţiunea timpului, mă cufund în emoţii şi amintiri, în sentimente şi dorinţe, în realităţi şi vise. Ajung s-aştern gânduri cu o apartenenţă incertă şi simt  cum un ghem de emoţii se descătuşează şi strâng pixul cu fermitate. Mă simt asemenea scriitorului care profită de acea licărire, acea sclipire a momentului şi lasă totul baltă pentru a dispărea într-un univers anonim.
Şi-ncep:
Suflet trist, suflet singur. Acela eşti. Al naibii de încăpăţânat. Ţii cu atâta îndârjire uşa închisă, cu atâta frică să nu intru peste tine şi să-ţi cunosc insecurităţile şi temerile. Ţi-e groază că aş putea veni, face ravagii şi trânti uşa mai brusc decât o făcuse altcineva înaintea mea. Dar nu te intrebi tu oare cum ar fi dacă aş bate frumos la uşă şi ai fi întâmpinat cu un zâmbet sincer? Dacă ţi-aş atinge delicat obrazul iar apoi m-aş plimba cu degetul pe buzele tale reducându-te la tăcere? Nu te intrebi tu oare cum ar fi dacă mi-ai permite să fiu nu doar o alinare ci o vindecare?
Zbor către alt tărâm pe măsură ce aud primele acorduri de chitară ale piesei "All over you" - The Canvas..
Şi mă trezesc când ceaiul e prea amar căci dusă de val am uitat să scot plicul, am uitat să-l savurez pe deplin.
Scoasă din universul anonim, constat că timpul n-a stat în loc dar nici nu s-a grăbit să plece, a făcut doar câţiva paşi din lungul traseu de 24 de ore. Zâmbesc că n-am pierdut trenul dar am ieşit din rutină preţ de  mai bine de jumătate de oră. Nu ştiu voi, dar eu apreciez momentele de genul. Nu caut să le multiplic, nu mă chinui să le întreţin ci aştept clipa potrivită şi profit pe deplin.  
Acum ascult  "Show me how to live" de la Audioslave şi mă gândesc ce ojă o să aleg pentru a-mi face manichiura. Decizii, ezitări ... Aş zice să-i fac în ciudă vremii de afară şi să optez pentru o manichiură colorată.


 Între timp răsfoiesc programul TIFF-ului şi îmi pun în gând să nu-l ratez şi anul acesta. Îmi îndrept privirea către fereastră privind vremea mohorâtă. Nu trebuie să uit umbrela şi să scot din dulap trench-ul. Se anunţă o după-amiază cu tunete şi precipitaţii abundente astfel că nu îmi permit luxul de a alege ceva mai subţire. Ne citim pe seară.
O zi frumoasă vă urez!

Ştiu că nu este tocmai genul de postare cu care v-am obişnuit dar totul a fost atât de spontan încât am decis să-mi împart gândurile acestei dimineţi cu voi. Sper că am reuşit să vă captez atenţia şi să cunoaşteţi o altă faţă a mea. Adeseori mă pierd printre cuvinte, arareori le fac publice. Dacă nu, sper ca măcar cu poza cu ciocolata să vă fi atras! :D 
Vă pup şi aştept comentariile voastre cu mult interes!

Week in photos 21

Vă vine a crede că la sfârşitul săptămânii sărbătorim ziua copilului? Că vara, cel puţin calendaristic, îşi intră în drepturi? Cât repede au trecut aceste luni şi imediat ne aflăm la jumătatea anului. Sper că săptămâna voastră a fost mai bună sau mai interesantă decât a mea. Vremea la Cluj a fost tare mohorâtă, nu m-am putut bucura pe deplin de timpul liber şi am stat mai mult în casă. În weekend în schimb, am stat la pândă, cum nu mai ploua cum ieşeam în oraş. #1 Legume fierte cu ciuperci la cuptor /  #2 In love with my oxford shoes / #3 Am vrut o loţiune de corp cu mango de la Balea. Mirosea divin. Apoi mi-am amintit că am 4 loţiuni/creme începute şi am spus pas. Problema e cu gândul la acea loţiune care tot îmi dă târcoale.. aşa că o să cedez. :)) / #4 Mi-au plăcut batoanele Stilla cu alune dar parcă au fost prea dulci.
#5 Mic dejun fructe cu cereale şi puţin iaurt  / #6 Cina -o salată cu legume proaspete. / #7 "Prânzul" de la facultate. Nu pot sta 4-5 ore fără să mănânc ceva aşa că de fiecare dată îmi pun una alta în geantă ca să nu fiu nevoită să îmi cumpăr produse fast food. / #8 M-am îndrăgostit de oja de la Sephora. Arată aşa bine într-un singur strat. Sunt ferm convinsă că o voi purta des vara asta.


#9 Cina de joi. Eram mare consumatoare de pâine albă, am renunţat complet la ea de mai bine de 2 luni  /  #10 Căpşuni şi banane, una dintre combinaţiile mele preferate / #11 Trupa mea preferată, Thirty Seconds to Mars, a lansat un nou album "Love, lust, faith + dreams." care a fost pe repeat întreaga săptămână! / #12 Am fost desemnată câştigătoarea acestui set Chic Mademoiselle, de la Balea, pe blogul/pagina de facebook a Renatei (check out her blog Fashion.Couture.) şi abia aştept să sosească coletul.


#13 Clujul meu frumos. Mă bucur atât de mult că facultatea e localizată în "buricul târgului" astfel că mă pot plimba zilnic prin centrul istoric. / #14 Mi-am permis să fur de pe facebook poza postată de Loreen, cu mulţimea care s-a bucurat de concertul de  sâmbătă seara. Printre ei, şi eu. Nu am făcut poze, nu am fost în primele rânduri dar am ascultat o voce puternică. E genială live! Thumbs up for Loreen!


Vă pup. S-aveţi o săptămână însorită!

"Dilemele" unei fete inalte

Din categoria postări mai personale :

Am 1.80 sunt şi slăbuţă şi nu o dată am fost oprită pe străzile Clujului să fiu întrebată dacă nu vreau să fiu model la eu ştiu ce agenţie. Cu nume sau fără nume, habar n-am. Ultima ispravă de genul asta s-a consumat cu vreo o lună în urmă când mă întorceam cu Iguanitza şi Ioana de la The Treasure Chest (si ea abordata) de la lansarea ONG-ului Cleopatrei.  Apreciez dar nu vreau, mulţumesc!
Ei bine de la această întâmplare mi-a venit ideea să înşirui câteva rânduri pe blog.


În liceu eram într-atât de complexată încât mergeam cu umerii aplecaţi doar ca să fac cumva să mai scad 1-2 cm. Complexul meu era accentuat de unele colege de clasă, atât de "binevoitoare" încât au profitat masiv de incertitudinile mele şi mă asigurau zilnic că sunt înaltă şi slabă. Unde mai pui că s-au luat la întrecere cu fosta dirigintă care îmi amintea şi ea în mod constant acest aspect. Bineînţeles că toate au condus la deformarea uşoară a coloanei cervicale, problemă care s-a rezolvat după multe exerciţii de gimnastică medicală şi bineînţeles printr-o mare doză de voinţă. Îmi amintesc o întâmplare amuzantă pe care am trăit-o cu un an în urmă într-un magazin din centrul Clujului. Mă uitam după o pereche de pantofi cu toc şi am devenit parte implicată  într-o discuţie ce avea loc sub nasul meu. O adolescentă, în jur la 1.70 ,era în căutarea unei perechi de sandale şi încerca să-şi convingă atât mama cât şi doamna vânzătoare, care îi sugera sandale cu talpă înaltă, că ea e deja prea înaltă pentru a purta aşa ceva. Vânzătoarea mă vede (evident că mă vede, asta e avantajul când eşti înaltă, nu poţi trece neobservată) şi mă arată cu degetul "Tu eşti înaltă? Uite ea e întradevăr înaltă!" Îi zâmbesc doamnei şi îi spun mândră "Am 180." Preţ de câteva secunde doamna s-a uitat la mine mută de uimire. Eu îi aşteptam reacţia. A durat cam multicel până ce a bâlbâit ceva şi i-am zâmbit din nou. Muşchii feţei o trădau grav şi probabil şi-a spus în sinea ei că a greşit. Nu a greşit, sunt întradevăr înaltă!
Cam cu doi ani în urmă am renunţat la jeanşi şi conversi şi am început să adopt ţinute mai feminine. Încet-încet am introdus în garderobă şi pantofi cu toc. Nu foarte înalt căci după atâţia ani în care nu am purtat nimic cu toc sau talpă , mi-aş face gleznele praf. Unul de 5 cm cât să facă piciorul frumos e perfect.


Care e morala acestei poveşti? 

Indiferent de înălţimea sau greutatea avută, nu trebuie să transformăm aceste aspecte într-un complex care să contribuie la o viaţă socială aproape inexistentă. Cu fiecare cuvinţel adresat de unul sau altul pe stradă, cu atât creşte nivelul încrederii în sine. Ştiu, pare dificil dar atunci când te accepţi aşa cum eşti, nimicurile de genul nu te pot atinge. 
Emană fericire, poartă-ţi  rochia  preferată  şi pantofii cu toc cu mândrie, defilează pe stradă de parcă ai fi pe catwalk. Lumea-ţi aparţine! You're a lady!


Şi pentru că Ana m-a nominalizat pentru un tag -My perfect imperfection- care se îmbină cu cele înşirate aici, am decis să accept provocarea. Nu îl voi trimite însă mai departe, majoritatea fetelor din blogroll fiind deja nominalizate, însă voi răspunde cu sinceritate.

3 defecte fizice/imperfecţiuni care te deranjează.
(cam duri ambii termeni)

1. Tenul - de la pubertate m-am confruntat cu un ten gras uşor acneic însă de când am ajuns la facultate la Cluj îmi scapa total de sub control. Am avut probleme grave anul trecut pe vremea asta, acesta fiind şi motivul pentru ca mi-am deschis blogul, eram interesată de informaţii în legătură cu tenul gras, dorind să-mi împărtăşesc opiniile despre produsele utilizate cu alte persoane care au probleme similare. Momentan tenul arată mai bine şi în continuare urmez un tratament care sper să îmi îmbunătăţească calitatea şi aspectul lui.
2. Faptul că unghiile de la mâini au perioade când o iau razna devenind fragile.
3. Braţe subţiri motiv pentru fac în fiecare dimineaţă anumite exerciţii.

3 lucruri care îmi plac:

1. Abdomenul, abdomenul, abdomenul! Fără doar şi poate mă mândresc cu el deşi săracul stă mai mult ascuns căci nu îl expun prea des. Înainte era doar plat acum e uşor tonifiat şi vreau să îl tonific şi mai mult. Prin sport. Am şi norocul de a avea arderi rapide aşa că aş putea consuma ce doresc la ce oră vreau. Însă de două luni mi-am schimbat regimul alimentar şi am renunţat la mâncărurile timp fastfood,  am rărit-o cu dulciurile etc.
2. Înălţimea. La început impusă forţat dar acum a ajuns să îmi placă. Nu mă simt deloc aiurea când cineva mă roagă să iau "ceva de sus" deşi se mai întâmplă ca persoana cu pricina să îmi supraevalueze înălţimea şi eu să nu ajung la obiectul respectiv :))
3. Strungăreaţa dintre dinţii frontali. Şi pe asta o detestam :)) Şi-aş vrea să mai adaug şi genele. Doar puţin rimel şi sunt lungi şi drăguţe, motiv pentru care nu aş purta gene false.

Dacă vă întreb care sunt incertitudinile voastre, probabil nu îmi veţi răspunde însă sper să aveţi ceva de spus la cele înşirate mai sus. Aştept cu drag şi mult interes comentariile voastre.Week in photos 20

 Din nou duminică! Mă gândesc cu groază şi în acelaşi timp cu bucurie la următoarele săptămâni. Cu groază pentru că trebuie să mă mobilizez şi să fac o serie de proiecte pentru master şi cu bucurie pentru că în Cluj vor avea loc multe evenimente faine printre care şi concertul lui Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012. În plus, la început de iunie voi fi plecată pentru o săptămână la Surduc, în judeţul Timiş, la o şcoală de vară şi abia aştept să cunosc oameni noi şi bineînţeles zona care pare superbă! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o după-masă să ajungem şi pe la Timişoara. Mi-e dor să revăd oraşul şi aş profita să îmi revăd şi o prietenă bună.
Nu am mai făcut de ceva vreme postările week in photos şi îmi era aşa dor! Dacă înainte foloseam şi aparatul foto şi telefonul, acum că vreau, că nu vreau, va trebui să mă limitez doar la telefon căci Nikon-ul meu drag şi-a dat ultima suflare vineri dimineaţa ... :( Nu ştiu ce mă voi face fără el în perioada următoare, îl foloseam pentru toate postările dar sper că asta nu va fi un impediment atââât de mare şi că voi putea face poze cât de cât ok şi cu telefonul. Şi cum sunt aşa supărată pe Nikon cred că mă voi îndrepta către rivalul lui, Canon. 


 #1 Tiki e o mare figură. Cum vede că folosesc aparatul foto cum vine lângă mine şi încearcă să-mi atragă atenţia să o pozez şi pe ea. Se întinde pe covor, se întoarce pe-o parte sau alta, vine la mine şi se uită cu ochii mari cerşind o poză! / #2 Asta văd eu acasă de pe balcon : multă verdeaţă. / #3 Magnolie -Grădina Botanică. Poza e puţin mai veche dar mi-e tare dragă. / #4 Căpşuni şi kiwi -yummy


#5 Strudel cu caramel de la Panemar! O minunăţie! /  #6 San Pellegrino pentru zilele călduroase


#7 Fructe la micul dejun. Mi-a fost o poftă nebună de pepene galben şi abia aştept ziua de mâine să merg să îmi mai cumpăr. E unul din fructele mele preferate. / #8 Sandwich cu avocado şi roşii. / #9 Mi-am scos frumos ojele din cutiuţa în care le ţin în încercarea de a-mi alege o culoare. Bineînţeles că mi-am amintit exact ojele pe care le am acasă dar a trebuit să îmi pun pofta-n cui şi să mă limitez la ce am la Cluj. / #10 Şi câştigătoare a fost acest portocaliu de la Max Factor. #11 Pentru că Zadin mi-a tot zis să pun mai des pe blog poze cu mine, m-am conformat deşi susţin în continuare că nu sunt fotogenică. Machiajul meu în zilele de vară se compune din fdt, pudră, rimel şi un ruj apropiat nuanţei buzelor mele. / #12 Cum însă am beneficiat din plin de zile mai răcoroase am scos din sertar rujul roşu. Şi uite aşa observ că mi-a crescut părul într-o veselie. Parcă pare mai lung în poză decât în realitate. Mă gândesc serios la un bob lung.

Sper că aţi avut o săptămână dacă nu uşoară măcar presărată cu lucruri bune! 
Aştept cu drag comentariile voastre :)
Pupici!


Easter Giveaway Winner


Şi s-au scurs şi cele 10 zile dedicate concursului care avea ca premiu un set de produse Cosmetic Plant cu ulei de argan BIO şi extract BIO de aloe vera. Credeam că produsele Cosmetic Plant sunt la mai mare căutare dar văd că am intuit greşit. La următorul giveaway o să aleg produse diverse care sper să fie pe placul mai multor persoane!

Lăsând vorbăria la o parte, norocoasa câştigătoare este:Felicitări Florina! :) Te rog să îmi trimiţi un mail la deebsblog@yahoo.com cu nume, prenume, adresa completa  în termen de 48 de h. Premiul va fi expediat în alte maxim 48 de h.
O seară frumoasă tuturor şi fiţi pe fază căci urmează un nou giveaway!

Review + swatches Heidi Color Last VIP Lipsticks

Bună fetelor! 
Oficial am ieşit din vacanţă şi sunt din nou la Cluj! Am aşteptat cu nerăbdare să mă întorc şi să mă bucur de frumuseţea acestui oraş! Atâtea lucruri minunate are de oferit! 

Vă povesteam în ultima postare Collective Haul despre noile mele rujuri Heidi Color Last VIP  în nuanţele #008 Spicy şi #009 Crazy iar astăzi am decis să vă arăt şi nişte swatch-uri.  


Heidi Color Last VIP reprezintă prima colecţie de rujuri a lui Heidi Klum, alcăuită din 9 nuanţe îndrăzneţe menite să reflecte personalitatea fotomodelului german. Rujurile sunt prezentate într-un ambalaj cu un design tare drăguţ semnat chiar de Heidi. 

 Nuanţa  #008 Spicy -  Un bordo superb de care m-am îndrăgostit!  Nu necesită mai multe aplicări  culoarea fiind intensă, rezistenţa mare şi se estompează dificil.
Fiind o nuanţă intensă nu îl văd purtat în timpul zilei decât în sezonul rece.


Nuanţa #009 Crazy - este un maro satinat şi destul de intens. Nu necesită mai multe aplicări  culoarea fiind intensă, rezistenţa mare şi se estompează dificil.  De purtat l-am purtat o singură dată căci în momentul de faţă nu îmi e prea dragă nuanţa, am impresia că nu se potriveşte culorii tenului meu.
Acestea fiind zise datorită culorii intense şi a rezistenţei lor sunt tentată să îmi cumpăr alte nuanţe precum Sweety şi Arty. Eu aş vrea şi Baby şi Cheeky dar văd spre deosebire de alte ţări, în România sunt disponibile doar 6 din cele 9 nuanţe.
Ce părere aveţi despre nuanţele acestor rujuri? Şi dacă tot e vară, pentru ce culori optaţi în această perioadă a anului?
Aştept comentariile voastre cu drag! Vă pup, să aveţi o săptămână plină de zâmbete!

Super Sweet Blog Award


Că nu sunt adepta tag-urilor poate ştiţi deja însă acesta e atât de dulce încât nu m-am putut abţine! :D
Îi mulţumesc mult Dorinei pentru nominalizare. Plăcut surprinsă.

Regulile tag-ului Super Sweet Blog Award:
 • Vizitează şi mulţumeşte blogului care te-a nominalizat : Mulţumesc Dorina :D
 • Răspunde la întrebări
 • Nominalizează 12 bloguri şi crează un link în post. Anunţă-i cu un comentariu pe blogul lor.

Întrebările sunt:

 •  Biscuiţi sau tort?

Biscuiţii Belvita! Preferaţii mei sunt cei cu struguri şi portocale şi cei  cu cereale şi afine.  Dar nu aş refuza nici un sortiment. • 2. Ciocolată sau vanilie?

Îmi plac ambele la fel de mult. Am perioade când aleg vanilia dar acum o să aleg ciocolata.
 •  Care este desertul tău preferat?

Nu consum atâtea dulciuri, deserturi şi încerc pe cât posibil să mă abţin dar  nu aş putea refuza un cheesecake. În general nu refuz prăjiturile cu brânză fie ea dulce sau sărată.
 • Când ai super poftă de dulciuri?
Exact atunci când nu trebuie. Când îmi impun să nu mănânc ditamai tableta de 100g de ciocolată, să las şi pe a doua-a treia- a patra zi.

 • Dacă ai avea un nickname dulce care ar fi?

Îmi displac drăgălăşenile şi dulcegăriile. Le accept doar dacă vin de la persoana dragă şi, şi atunci strâmb din nas puţin. Aşa că o să spun pas la această întrebare.


 • Nominalizez  următoarele bloguri:
PS 1 Dacă vă plac tag-urile, puteţi afla mai multe despre mine citind postarea asta.
PS 2 Nu uitaţi de giveaway-ul Cosmetic Plant.
Collective Haul

Hristos a inviat!
Imi vine greu a crede ca au trecut si aceste sarbatori! Timpul parca zboara. Parca ieri era martie si ma plangeam ca nu mai vine odata caldura iar acum, cand inca s-ar preta niste temperaturi mai moderate, ne coacem la propriu! Pentru unele dintre noi abia a trecut mini vacanta si deja suntem cu gandul departe la vacanta de vara. Altele mai norcoase, ridic mana, se mai bucura de inca cateva zile de relaxare!

Dar sa revin la subiectul postarii caci altfel voi continua sa 'trancanesc de-a lelu' Odata cu apropierea sarbatorilor de Paste, m-a apucat o mica manie a cumparaturilor iar atunci cand colinzi magazinele e imposibil sa pleci cu mana goala. O parte din cele cumparate am decis sa vi le arat, restul fiind piese simple/basic (cardigan bej/negru, sacou bej, oxford shoes maro) care nu ies in evidenta. Vorbind de piese basic, de ceva vreme imi caut o pereche de pantaloni skinny negri simpli care sa nu aiba alta cusatura decat neagra, sa aiba neaparat buzunare in fata de marime medie, de marime medie sa fie si cele din spate si nu in ultimul rand, sa nu fie cu talie joasa.
Am luat magazinele din mall-uri la rand dar nimic pe gustul meu. Nu le-am ocolit nici pe cele din centru. Incep sa cred ca sunt extrem de pretentioasa ... 
Revenind:

 • Prima achizitie e aceasta geanta pe care o aveam de ceva vreme pe lista dar cautand-o si iar cautand-o si de fiecare data intorcandu-ma acasa cu buza umflata, m-am cam obisnuit cu ideea ca va dura ceva vreme pana cand voi gasi acea geanta maro, mare, cu fermoar auriu, bine compartimentanta si cu cusaturi dragute. Asa se face ca intr-o zi, dupa cursuri, am intrat intr-un magazin din centrul Clujului, foarte aproape de facultatea mea, pentru a-mi cumpara o simpla pereche de cercei negri. Coada mare la accesorii asa ca m-am plimbat putin prin magazin. Cand am vazut geanta, am mers direct cu ea la casa si am uitat cu totul de ce venisem in primul rand. :))
 • Ador genul acesta de bluze din voal. Fiind tare versatile, crearea unui outfit e super usoara. Din pacate a fost mai dificil sa surprind adevara culoare cu ajutorul aparatului foto dar m-a salvat telefonul, culmea! Eu am optat pentru un rosu-tangerine iar in poza din mijloc puteti vedea cum arata si pe alta culoare.

DM cred ca e magazinul din care nu ies niciodata cu mana goala si sunt ferm convinsa ca nu sunt singura! De curand insa, am dat iama nu doar la produsele de frumusete si ingrijire ci si la ceaiurile si sucurile disponibile in magazin. Ultima data mi-am luat un suc cu mar, maracuja si lime absolut delicios!

 • La fel de delicios din punct de vedere al mirosului evident, e gelul de dus de la Balea cu portocale rosii! E absolut divin iar mirosul persista cateva ore pe corp!
 •  Tot de la Balea mi-a atras atentia un balsam de buze cu aroma de ciocolata asa ca rapid l-am pus in cos! Nu hidrateaza el suficient de bine sau nu la fel de bine precum noul meu balsam de la Oxyance dar e acceptabil.
 •  La fel de rapid am pus si dizolvantul pentru unghii de la Ebelin  care l-am tot vazut prin blogosfera si am zis sa il incerc si eu.  Indeparteaza usor oja atat cea mata cat si cea cu sclipici, nu lasa urme si are si un pret tare accesibil, e chiar ok.
 • La raftul cu noutati am vazut niste ape de parfum micute in sticlute tare colorate. Mi-au atras atentia evident! Cel mai mult mi-a placut La Rive Pretty iar cand am vazut ca la cei 30 ml costa doar 19,99 RON nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat-o! Ajungand acasa am dat si de site-ul lor La Rive. E musai sa le incercati! 
 • Cat despre cele doua rujuri Heidi Color Last VIP in nuantele #008 Spicy si #009 Crazy, ei bine pe acestea le-am castigat la un concurs organizat pe facebook de cei de la Astor Beauty Romania. Urmeaza sa le fac niste swatch-uri si sa vi le prezint pe blog.


Voi ce v-ati mai cumparat in ultima perioada?

PS : Nu uitati de concursul Cosmetic Plant. Puteti castiga un set de produse destinate tenului normal/uscat inscriindu-va aici

Easter Giveaway (RO only) - Inchis

Dupa cum bine stiti, cei de la Cosmetic Plant au lansat o noua gama de produse care promite relaxarea tenului cu ulei de argan BIO si extract BIO de aloe vera.
Eu am primit aceste produse la evenimentul de care va vorbeam aici insa avand tenul gras cu imperfectiuni, m-am gandit sa i le ofer unei persoane care intradevar se va putea bucura de ele. (produsele sunt destinate tenului normal / uscat) Si ce modalitate mai buna decat sa i le ofer unei cititoare a blogului?

Premiul consta in:
1. Lotiune tonica reconfortanta cu ulei de argan BIO si extract BIO de aloe vera.
2. Crema regeneranta de zi cu ulei de argan BIO si extract BIO de aloe vera.
3. Lapte demachiant reconfortant cu ulei de argan BIO si extract BIO de aloe vera.


Daca va surade ideea tot ce trebuie sa faceti pentru a le castiga e :

1. Like paginii de Facebook  Deeb's blog
2. Share public pe Facebook acestei postari
3. Urmariti blog-ul prin Bloglovin
4. Abonati-va la blog prin  e-mail
5. inscriere prin GFC (Google Friend Connect, in partea dreapta gasiti butonul cu "inscrieti-va pe acest site")
6. Un comentariu cu cele 5 cerinte

Perioada de desfasurare a concursului este: 4.05. - 14.05, inclusiv.
Castigatoarea va fi aleasa prin random.org in maxim 48 de ore de la incheierea concursului urmand a avea la dispozitie 48 de ore pentru a ma contacta la deebsblog@yahoo.com in vederea expedierii premiului.Cu aceasta ocazie profit sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! 
Sa profitati din plin de aceste zile libere de primavara tarzie si sa reincarcati bateriile cu multe zambete!

Review Bioderma Sebium Ser

Buna fetelor! Daca ieri a fost o zi de relaxare de astazi incepem pregatirile pentru Paste. Am luat o mica pauza si am decis sa va spun parerea despre serul de la Bioderma. Eram tare curioasa sa vad alte blogger-ite ce parere au despre el insa am constatat ca review-urile la acest produs lipsesc cu desavarsire ..

Cu aproape două luni în urmă, într-o postare week in photos, vă spuneam că mi-am cumpărat serul de la Bioderma şi că de îndată ce voi considera că mi-am format o opinie despre el îi voi face un review.

După circa 7 săptămâni de la prima utilizare îmi pot spune, în sfârşit, părerea despre acest produs destinat persoanelor cu ten gras cu imperfecţiuni persistente (pete post-acnee)
L-am adăugat rutinei formată, printre altele, din gelul spumant şi lotiunea micelară din aceiaşi gamă Bioderma Sebium, produse cărora le-am făcut un review aici -  Bioderma sau brandul cosmetic minune

Ce spune producătorul despre acest ser?

• Sebium Ser, este un ser concentrat cu efect keratolitic care corectează imperfecţiunile instalate şi stimulează reînnoirea celulară, redând luminozitatea pielii.
• Sebium Ser, asociază complexul patentat Fluidactiv®, care corectează şi normalizează calitatea sebumului, limitând astfel apariţia altor imperfecţiuni, cu alte două substanţe active dermatologice: acidul glicolic, care purifică şi catifelează pielea şi, D-panthenol-ul, care calmează intensiv.
• Textură inovatoare de tip gel, cu toleranţă optimă.

Se aplică o dată la două serie, singur sau cu crema de noapte obişnuită, pe pielea curăţată, ideal cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O sau Sebium Săpun. Pentru rezultate optime, utilizaţi Sebium ser în "cură" de 4 săptămâni consecutive. Evitaţi conturul ochilor şi buzele.

Proprietăţi:
Formulă parfumată.
Necomedogenic.
Hipoalergenic.
Tub de 40 ml.
Ingrediente:
AQUA/WATER, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, BIS-PEG-15 METHYL ETHER DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)Ce spun eu despre Bioderma Sebium Ser?

1. Îl folosesc după demachierea cu loţiunea micelară şi gelul spumant din gama Sebium.

2. Deşi tubul are doar 40 ml şi ai senzaţia că se va consuma rapid, este necesară o cantitate gen 2 x bob de mazare pentru întreaga faţă. Prin urmare prevăd că îmi va ajunge câteva luni bune.

3. La două săptămâni după utilizare nu observasem nici o diferenţă însă după mai bine de o lună rezultatele începeau să fie sesizabile. 

4. Mirosul de parfum este mai intens la loţiunea micelară de exemplu, decât în cazul serului unde abia se simte.

5. Îl folosesc odată la 2 zile şi dacă după utilizare apare o extrem de uşoară roşeată, nu vă speriaţi. Roşeaţa nu este una comparabilă cu cea produsă de o iritare a tenului. Masaţi blând tenul, stimulând circulaţia sangvină. Aşteptaţi câteva minute şi veţi observa că aveţi un ten mai luminos iar după o mai îndelungă folosire petele vor deveni mai puţin sesizabile.


Bioderma este aşadar un  brand care nu m-a dezămăgit. Deţin 3 produse din gama Sebium, confruntându-mă cu un ten gras care trebuie permanent ţinut sub control.
Recent cei de la Bioderma au lansat două produse din aceiaşi gamă Sebium care sunt tentante:
Puteţi citi mai multe despre ele aici 


PS : Următorul produs Bioderma ce se va regăsi cât de curând în colecţia mea este Photoderm AKN  MAT SPF 30 ale cărui ingrediente au fost analizate de Corina aici


Aţi folosit vreuna dintre voi acest ser? Împărtăşiţi aceiaşi opinie sau aveţi ceva de adăugat referitor la produs cât şi la brandul Bioderma?

Vă pup, o zi frumoasă s-aveţi!