Guilty pleasure thursday (4)

Astăzi vă propun un altfel de -Guilty pleasure Thusday- Şi vă rog să îmi scuzaţi romengleza, pur şi simplu mi se pare că sună mai bine în limba lui Shakespeare decât în a noastră!

După cum probabil ştiţi, sunt o gurmandă fără pereche şi insist să vă transmit asta atât prin postările ce privesc săptămâna în imagini cât şi prin intermediul seriilor de postări de faţă. Totodată, iubesc mâncarea bună savurată într-o ambianţă plăcută, fie la restaurant/pub, fie, în zilele în care timpul nu îmi permite, adusă acasă sau la birou prin intermediul comenzii online. Despre asta vreau să vă spun câteva cuvinte astăzi.

Apreciez mult faptul din ce în ce mai multe localuri din Cluj includ în portofoliul lor serviciul de comandă online, printre ele numărându-se şi câteva dintre localurile mele preferate.

Şi pentru că de multe ori ne apucă pofta şi vrem un anume tip de mâncare aici şi acum, eu aş recomanda serviciul FoodPanda care îţi oferă ocazia să îţi comanzi de mâncare de la restaurantele preferate şi dacă vrei să încerci ceva nou şi nu ştii ce restaurante ai prin zona  (da, se mai întâmplă şi asta) scrii frumos locaţia unde te afli şi FoodPanda îţi spune de la ce restaurante sau chiar şi cofetării din apropiere poţi comanda. Eu văd asta ca un mega plus! Îţi uşurează mult -munca- atunci când puterea de decizie e la un nivel mai scăzut.

Sau invers, te afli în drum spre birou/casă şi eşti mega hotărât că astăzi vrei să mănânci de la restaurantul X. N-ai laptopul cu tine dar ai smartphone-ul. Intri în aplicaţia gratuită oferită de FoodPanda şi îţi comanzi mâncarea dorită. Poţi citi review-uri şi poţi folosi discount-uri şi vouchere.
Asta e unul dintre marele avataje ale faptului că trăim în era tehnologiei! Totul este mult mai simplu!

Eu v-am tot vorbit despre restaurantele din Cluj dar serviciul este valabil la nivelul mai multor oraşe mari din ţară precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Oradea, Braşov, Constanţa, Sibiu, Ploieşti, Galaţi, Buzău şi Arad. 
 deeb's_blog_foodpanda

Şi înainte să mă îndrept spre serviciu, vă mai spun că pe pagina de Facebook FoodPanda se derulează zilele acestea (a început ieri şi e valabil până mâine inclusiv)  un concurs de Halloween cu  3 premii în vouchere.  Have a look! 

Sunt tare curioasă, voi profitaţi de servicul de comandă online sau încă preferaţi metoda clasică, a deplasării la localul unde doriţi să luaţi masa?

Aştept cu mult drag comentariile, opiniile, sugestiile voastre.


Să aveţi o zi frumoasă cu mult soare aşa cum e acum la Cluj!


Mini haul 12


Hello, hello! :D
N-am vrut să încarc ultima postare de tip - haul - motiv pentru care am împărţit-o în două. Urmează astfel să vă arăt ce mi-am mai cumpărat în ultima perioadă, am găsit lucruri drăguţe la preţuri modice.


7adbaba8-d2ea-4baa-9b77-cf1d68ee3d7f_zps30c65503

Încep şi eu să cred că e vorba de noroc căci nu întotdeauna am timp să urmăresc când sunt reduceri şi mai ales să şi merg în ziua respectivă în magazine. Cred, mai degrabă, că mi se întâmplă să fiu câteodată omul potrivit la momentul potrivit.


2

Cardiganul roşu-vişiniu Vero Moda l-am luat din Top Sellers cu 50 RON. E tipul de cardigan potrivit pentru layered outfit (parcă outfit în straturi nu sună prea bine) mai lung în faţă. Eu l-am purtat cu geacă de piele deasupra şi cu o eşarfă supradimensionată. Arată tare bine!

Îmi lipsea clasicul trench bej, purtabil atât toamna cât şi primăvara. L-am văzut, mi-a plăcut, l-am luat. 160 RON Stradivarius.


146e59ce-b81b-4b93-87fe-7640df328b01_zps351c3f90

Cizmele  de la Poema au fost dragoste la prima vedere cu toate că sunt puţin peste genunchi iar eu am fugit de acest trend care nu a reuşit să mă impresioneze. Până acum.
Partea din spate este confecţionată dintr-un material elastic însă mie şi aşa, pe piciorul gol, îmi sunt lărguţe. Le pot purta însă cu pantaloni fără probleme. După ce le-am probat, le-am văzut şi preţul şi mă uitam să nu aibă defecte pentru că nu îmi venea să cred că de la
200 RON au fost reduse la 39 RON.  O super afacere!

Blugii sunt simpli, tip skinny jeans, exact ce căutam de ceva timp. Sunt luaţi din Top Sellers, 60 RON.


646f60f3-c7f0-4180-99c7-a76dff15e5e4_zps2f6a314d

Iubesc fularele mari, pe le înfăşori în jurul gâtului de multiple ori şi care îţi ţin de cald şi-n cea mai rece zi de iarnă. Iar când la standurile H&M cu reduceri, vezi că mai e un sigur fular care e redus de la 60 RON la 20 RON, fugi cu el direct la casă.


080bf49c-3825-4896-a9a1-9a7d3e609063_zps4e9c3e58

Am o prietenă în oraşul natal care mă zăpăceşte cu hainele frumoase pe care şi le cumpără din SH-urile şi outlet-urile din Deva. Am găsit şi eu ... 2 curele :)) (una pe negru, cealaltă pe maro) 3 ron fiecare

Cam acestea au fost cumpărăturile mele recente. Altele vi le-am arătat în cadrul postărilor Week in photos.

Sfat: Dacă aveţi Poema în oraş, nu ocoliţi magazinul. Erau reduceri la paltoane, pantofi (vară, toamnă), pulovere etc.

Voi aţi profitat de reducerile din magazine?

Aştept cu mult drag comentariile, opiniile voastre.

Vă pup. O zi plină de zâmbete!
Week in photos 80


Soare cu dinţi dar soare!

În condiţiile în care Bucureştiul este (semi)acoperit cu zăpadă faptul că la Cluj e cer preponderent senin, nu foarte frig şi soare nu poate decât să mă încânte. Nu tocmai îmi place iarna şi o resping când încearcă să ocupe locul toamnei!
La Cluj săptămâna aceasta a fost vreme închisă, rece şi ploioasă şi vineri după prânz s-a înseninat dintr-odată şi aşa a ţinut-o tot weekendul! Mi-a fost dor de vreme frumoasă aşa că toată ziua de ieri am petrecut-o făcând pe ghidul pentru o prietenă din Bucureşti care se afla pentru prima dată-n Cluj.
Per total, am avut o săptămână frumoasă, cu bune, cu rele dar, zic eu, cu mai multe bune. Mai bine să vă arăt pozele şi dacă vă place Clujul probabil o să îndrăgiţi postarea. M-a luat iar valul şi am făcut poze la tot ce mi s-a părut interesant. :Dweek in photos_80_deeb'sblog_3

#1 Într-o dimineaţă posomorâtă de luni treceam grăbită prin Piaţa Muzeului când mi-a sărit în ochi florăria din imagine. Nu m-am putut abţine să nu o pozez.
#2 Ce-mi place când placa de întins părul stă frumos în sertar pentru că, după spălare, părul meu decide să stea frumos, drept, fără onduleuri, fără extra volum. De m-ar asculta tot timpul.


Fotografie5118

#3 Am primit o ditamai tableta de Milka Choco Jelly de care nu m-am atins până marţi. În apărarea mea spun că încă nu am devorat-o pe toată.


Fotografie5139

#4  Jumătate din săptămână a fost dedicată covrigilor şi ceaiului. Mi se mai pune mie câteodată pata pe un singur fel de mâncare şi ceai şi le consum până mă satur aşa că de miercuri am redevenit clientă Delissima, covrigăria mea preferată din oraş.


Fotografie5180

#5 Joi am mers la lansarea filmului "Poarta Albă", lansare urmată de o discuţie cu regizorul şi actorii principali. Dacă nu ştiţi, Poarta Albă a fost în anii de debut ai comunismului românesc un lagăr situat în Dobrogea unde deţinuţii politici erau persecutaţi şi obligaţi să participe la construirea Canalului Dunăre-Marea Neagră. Pentru publicul larg care cunoaşte prea puţin sau deloc această perioadă din istoria noastră, filmul merită văzut.


Fotografie5147

#6 Vineri mi-am spus că merg să îmi recumpăr doar loţiunea micelară de la Garnier dar bineînţeles că am găsit şi alte cele care mi-au atras atenţia. Ah, şi am vrut neapărat să văd cum e Coca Cola Life dar nu m-a impresionat în nici un fel.


week in photos_80_deeb'sblog_1

#7 Sâmbătă a fost o vreme tare, tare frumoasă şi, după cum vă ziceam la începutul postării, am fost ghid pentru o prietenă ce se afla pentru prima dată în Cluj.  Am început cu Parcul Central.
#8 Colţişorul preferat din Piaţa Muzeului.

Fotografie5161

#9 Și-am trecut pragul unui local deschis nu demult: Colin's Gastro Pub. Mi-a plăcut tare, tare mult: de la design, la muzică, altmosferă și bineînțeles servire dar vi-l descriu mai pe larg și vă arăt mai multe poze joi în cadrul postării Thursday Guilty Pleasure.


Fotografie5172

#10 Cine vinde florile astea?


Fotografie5171

#11 "La Trăsură" un nou business plasat frumos în Piaţa Muzeului. Am înţeles că-i bună cafeaua dar cum tocmai savurasem una în ziua aia, am spus pas cu promisiunea de a reveni şi a vedea dacă e adevărată vorba care umblă-n târg.


week in photos_80_deeb'sblog_2

#12 Stăm calmi că suntem ardeleni!
#13 Un alt fragment din Cluj. Aleea asta are şi o însemnătate personală aşa că de fiecare dată când trec prin zonă mă întorc în timp.


Fotografie5175

#14 Şi ele se bucură de sezonul castanelor.


week in photos_80_deeb'sblog_4

#15 Când vii la Cluj şi încă şi pentru prima dată, nu pleci cu mâna goală. Cum noi iubim oraşul trebuie să dăm sfoară-n ţară că "Viaţa e dulce la Cluj" aşa că i-am cumpărat prietenei noastre de la Bucureşti o cană drăguţă plină de jeleuri în formă de inimioare. 
#16 Râul Someş la apus.


Cam asta a fost săptămâna mea în imagini. Cu speranţa că v-au plăcut pozele şi nu v-au plictisit, aştept să îmi spuneţi
săptămâna voastră cum a fost?


PS:  Începe să îmi placă instagram-ul. Mă găsiţi AICI


Vă pup şi vă doresc o duminică frumoasă!

Guilty Pleasure Thursday (3)

Oameni dragi,

Postarea de astăzi am să o dedic unui local din Cluj drag mie, Pokka Bistro. De fiecare dată revin cu plăcere pentru că au un meniu care mă încântă şi, implicit, nişte papanaşi foarte buni! E un local micuţ şi prietenos şi se ascultă şi muzică bună.

Dacă vă place mâncarea mexicană, fie că sunteţi din Cluj sau doar în trecere, puteţi încerca Pokka Bistro. Este un local unde poţi servi nachos, burritos, fajitas, quesadillas şi enchiladas. Şi de aici trecem la burgerul imens tipic americanilor, burgeri ce vin însotiţi de o găleată cu cartofi prăjiţi şi un sos iute foc. În meniu găsiţi şi paste, tot felul de supe şi salate. Plus desert, doar vreo 4 feluri dar bune.


.

Eu astăzi o să vă fac poftă doar de burritos şi burger cu cartofi prăjiţi. E suficient ... pentru moment! :D


.

.

.

Şi închei cu o serie de citate inspiraţionale care te întâmpină în bistro.


5a


Aţi încercat bucătăria mexicană?
 Dacă da, ce v-a plăcut şi ce mi-aţi putea recomanda? :D

Aştept cu drag comentariile, opiniile, sugestiile voastre.

:)


Week in photos 79

Astăzi am scris postarea Week in photos din camera mea de la Deva și o public din camera mea de la Cluj. 
E o zi plăcută de duminică, cu soare şi cer senin şi tare aş fi vrut să fug până în parc sau să savurez o cafea fierbinte la o terasă deşi sunt încă răcită. Dar cum timpul zboară și telefonul anunța că e vremea să ne întoarcem la Cluj, păstrăm ideea pentru o dată viitoare.
Cu o zi înainte de ziua mea m-am pricopsit cu o răceală care nu se lasă dusă foarte uşor.
Ce-mi amintesc c-am făcut de ziua mea? Am mers la muncă deşi aveam frisoane şi abia vorbeam. Apoi am fugit rapid până la Starbucks şi-am băut un Pumpkin Spice latte şi aveam în plan și alte activități pe care le-am amânat pentru că nu mă simţeam prea bine, Nu-mi amintesc să fi fost vreodată răcita fix de ziua mea. :(

Dar să lăsăm vorbăria şi să vă arăt pozele:


week in photos_79_deeb'sblog_9

#1 De multe ori mi se întâmplă să trec prin centru şi să admir clădiri pe care le-am văzut de "n" ori dar care tot îmi trezesc diverse amintiri. Constat, de fiecare dată, că e oraşul care m-a format ca om, oraşul care m-a făcut să văd lumea altfel.
#2 Best Birthday card EVER! Am râs bine când am primit-o! :))


week in photos_79_deeb'sblog_4

#3 Foste colege de cameră din primii ani de studenție și totodată și prietene. Cu răceală, cu 8h de muncă la bord dar încă cu poftă de ... mâncare și povești. Și pentru că încă suntem copii, cele mai drăguțe poze sunt cele (super pixelate) în care ne strâmbăm.


week in photos_79_deeb'sblog_5

#4 Cute, cute birthday gift! Am luat borcanasul cu bombonele în mână și nu-mi venea să îl deschid. Arată adorabil! Și ceaiul Mango Cocktail e divin!

.

#5 O porție cât pentru doi oameni. Și toată a fost a mea. Pentru că e ziua mea.


week in photos_79_deeb'sblog_2

#6 O cană fierbinte de Pumpkin Spice Latte cu EXTRA scorțisoară într-o zi ploioasă de toamnă care s-a nimerit a fi ziua mea.


week in photos_79_deeb'sblog_7

#7 Tot de ziua mea, cei de la Pellamar mi-au făcut o surpriză și mi-au trimis aceste produse. Masca o aveam oricum pe listă mai ales că mi-a fost recomandată de medicul dermatolog dar sunt tare curioasă cum mă voi înțelege și cu celălalte produse. Veți afla și voi curând, pe blog.


week in photos_79_deeb'sblog_8


#8 Pizza time
#9 E toamnă pe strada mea!


week in photos_79_deeb'sblog_6


#10 Dacă tot sunt răcită merit puțină ciocolată bună.


week in photos_79_deeb'sblog_3

#11 Văzusem botinele astea în urmă cu două săptămâni. Dacă atunci m-am convins că nu mi le trebuie neapărat, acum mi-am spus că la așa preț aș regreta dacă nu le-aș cumpăra chiar dacă vremea poate nu îmi va oferi ocazia să le port. Și ale mele au fost! 


Cam asta a fost săptămâna mea în imagini. Aștept să îmi spuneți cum  a fost săptămâna voastră.  Nu uitați că mă găsiți și pe INSTAGRAM

Vă pup și vă urez o nouă săptămână plină de zâmbete!

 Eu mă grăbesc să ies puțin și să profit totuși de vremea frumoasă că imediat se înserează.


Mini Haul 11

Bună fetelor,

Cu toate că este ziua mea, am programat postarea aceasta şi am decis să o public astăzi. :D 

Nu am scris de foarte mult timp o postare de acest gen şi nu pentru că am renunţat să îmi mai cumpăr câte una-alta ci pentru că multe dintre cumpărături vi le-am prezentat în postările Week in photos. Şi cum mi-aţi cerut în repetate rânduri să mai public postări tip Haul, m-am conformat.

În ultimele zile mi-am făcut o listă cu ce nu am în garderobă şi îmi trebuie dar bineînţeles că n-am reuşit să o urmez cu stricteţe. Totuşi, am fost moderată, spun eu.


21a4272b-3f4f-465d-b0b7-21ccce079638_zps97c070e5

La capitolul produse de îngrijire m-am rezumat la deodorantul spray de la Balea şi la Gelul spumant de la Bioderma. Mi-am spus că până nu termin de folosit produsele începute nu îmi mai cumpăr altele. Aici am reuşit.


bc8c17ca-bd67-4050-a58a-ab81788a5249_zps750bcdf1

Unul dintre avantajele de a purta număr mare e faptul că atunci când sunt reduceri există şanse mari să îţi găseşti numărul tău. De regulă port 39 dar când îmi cumpăr încălţăminte din New Yorker îmi e bun fie 40, fie 41. Sunt făcuţi în China şi asta cam spune tot.
Teneşii aştia mi-au plăcut mult şi i-am luat la 15 RON reduşi de la 45.


4215907a-3c9a-44b5-9e53-757a751e3c77_zps19effb46


Tot de la New Yorker mi-am luat perechea asta de balerini pe care intenţionez să o port atât cât îmi va permite vremea până la magazinul alimentar din apropiere şi înapoi. Au fost reduşi la 5 RON de la 45.


72a802e4-7d35-460a-a697-3fb9412b468e_zpsfda9adf0

Marea mea problemă când vine vorba de cizme e că toate îmi sunt largi sus. Sunt resemnată că NU există cizme care să arate bine pe picior aşa că atunci când îmi caut cizme, mă mulţumesc dacă găsesc ceva care arată decent.
Cizmele de la C&A se încadrează aici. Au costat 150 RON.


c93f15f0-1a0a-4000-87a9-5850fcf65ceb_zpsb2fba441

Puloverul Vero Moda e luat din magazinul Top Sellers din Polus Center Cluj. E oversized şi pufos şi are năsturei în spate şi îmi place extrem de mult! Preţ: 50 RON


3

Rochia Atmosphere e luată dintr-un magazin din centrul Clujului numit Red Shop. Sunt şi chinezării acolo, nu spun nu, dar dacă ai răbdare găseşti haine noi ale unei game variate de branduri. Din colecţii trecute, evident. Preţ: 5 RON
Legat de asta, dacă nu ştiţi deja, mie îmi place să caut haine în outlet-uri, magazine second hand, magazine din mall şi câteodată risc şi cu cumpărăturile online. Atât timp cât îmi place un produs, zău că nu mă interesează de unde e luat.
Maieul e luat tot din Top Sellers. Preţ: 30 RON.


1

N-am pozat separat fusta roşie. O găsiţi la Bershka la reducere, de la 70 la 36 RON. Click aici

Ce părere aveţi despre ultimele achiziţii? Vă face în mod special ceva cu ochiul? 
Ah, voi cum staţi la capitolul cumpărături din impuls?

Tare mult mi-ar plăcea să citesc răspunsurile voastre!

Vă pup!Week in photos 78

Bună fetelor!

A mai trecut o săptămână în care am primit veşti foarte bune şi veşti mai puţin bune, o săptămână în care am terminat de citit trilogia Delirium şi am făcut smart shopping. 
A mai trecut o săptămână din octombrie fapt care înseamnă că peste 3 zile nu îmbătrânesc cu un an, cum ar spune unii, ci devin mai înţeleaptă. :Dweek in photos_78_deeb'sblog_3

#1.  Să începem dimineaţa de luni cu Mueller Kaffee. Nu aş vrea să mă obişnuiesc cu consumul zilnic de cafea însă din când în când chiar simt nevoia de a bea o cafea, un cappucinno, expresso etc.
#2. Mi-am reînnoit stocul de gel spumant de la Bioderma.


week in photos_78_deeb'sblog_1

#3 Gustarea de la Panemar: muffin cu ciocolata (tare bun şi pufos) şi foietaj cu vanilie şi gem de zmeură. Îmi plac mult produsele Panemar, următorul pe listă fiind tarta cu zmeură.


week in photos_78_deeb'sblog_2

#4 Lunch time!  Ruccola, sfleclă roşie, mango, pere şi brânză telemea.


week in photos_78_deeb'sblog_4

#5 Zilele acestea a fost şi va fi foarte cald! Happy me! O plimbare prin Parcul Central mi s-a parut ideală.
#6 OOTD. Nu-mi vine sa cred că încă pot purta teneşi şi un pulover lejer ba chiar tricou. Aşa de-ar fi toate zilele de toamnă! :)


3d2d2dc7-f2c6-4b1d-ac22-a204b347646c_zps6dfddce0

#7 Vorbeam mai sus de smart shopping. În weekend am profitat de faptul că unul dintre mall-urile din Cluj a aniversat 7 ani de la deschidere şi în unele magazine au fost promoţii tentante. Am să vă arăt săptămâna care urmează ce am găsit drăguţ.


f7ceb8dc-0a25-4573-b315-df6fb32630ab_zps1d32f072

#8 Am găsit în DM piure de măr cu mango şi cum mango e fructul meu preferat evident că l-am luat. E super gustos! Din câte am citit e 80% măr şi 20% mango. Dacă procentul ar fi fost invers cred că aş fi golit tot raftul. I-am găsit 2 moduri de consumare: cu orez cu lapte şi scorţişoară sau să îl puneţi la îngheţat. E tare bun şi aşa. 


Aceasta a fost săptămâna mea în imagini. Mi-ar plăcea să îmi spuneţi cum a fost săptămâna voastră. :) 

Aştept comentariile voastre cu mult drag! 


Pupici şi o nouă săptămână plină de zâmbete!
Apel la viata

Astazi nu va scriu cu diacritice, astazi nu va vorbesc despre produse cosmetice sau achizitii vestimentare, astazi vreau sa fac apel la sentimentul de bunatate care sunt sigura ca exista in fiecare dintre noi. 


Atat astazi cat si ieri am fost lovita direct de 3 situatii care parca sunt ca o tragere de maneca, ca un semn ca nu e de joaca cu sanatatea noastra. 
1. Astazi am aflat de pe Facebook ca o fosta colega de facultate a suferit o operatie pe creier dupa ce o perioada de timp a avut dureri de cap pe care le trata cu pastile, nebanuind ca poate fi vorba de ceva serios. Acum e bine si ii urez multa sanatate, sa fie puternica caci e o invingatoare!
2. Astazi dimineata in timp ce abia se respira in troleul arhiplin, o fata a lesinat. Soferul a troleul si s-a chemat salvarea. Sper ca fata este acum bine.
3. Ieri, tot de pe Facebook, am aflat ca o colega de clasa, de liceu, Codruta, sufera de cancer limfatic. Socul a fost mare iar gandul ca are un copilas de 3 ani si 4 luni care o asteapta acasa ma apasa sufleteste.
Va spun sincer, ma doare sufletul!


Fac apel la voi, cititorii mei, oameni cu inima buna, haideti sa o ajutam pe Codruta atat cat putem. Sa renuntam la o masa in oras, la un articol vestimentar, la un produs cosmetic care ne aduce implinire pe moment si haideti sa ajutam un om la nevoie. Implinirea sufleteasca e pe viata!
Si daca aveti grupa de sange A2 POZITIV si puteti dona sange, VA ROG sa o faceti!Gasiti AICI toate informatiile dar dau copy paste pentru a va fi mai usor sa vizualizati: 

PENTRU DONATORII DE SANGE- dupa recoltare veti primi o fisa cum ca ati donat, va rog INSISTENT, sa-mi trimiteti o poza clara intr-un mesaj privat, care e necesar sa ajunga in clinica din Cluj, unde e internata Codruta Greu.
MITRAN GREU CODRUTA GEORGETA- la cei 24 anisori, mama a unui baietel superb de 3 ani si 4 luni, Codruta sufera de o boala crunta si nemiloasa: CANCER LIMFATIC. Cuvintele care pot descrie sentimentele ce ne incearca pe noi, prietenii si colegii Codrutei, sunt aproape inexistente… Starea sa de sanatate se agraveaza de la o zi la alta, ea fiind internata la clinica de hematologie din Cluj, unde se afla de 2 saptamani. De azi, a inceput un tratament de chimioterapie agresiva (o perfuzie de 3 ore, o data la 12 ore, timp de 3 zile)care ii duce corpul intr-o stare de aplazie, moment in care sistemul sau imunitar scade la cote foarte joase, iar o simpla raceala ii poate fi fatala. Codruta are nevoie URGENTA de grupa sanguina AII POZITIV si bineinteles, de sprijin financiar. Se poate dona in orice clinica din tara, cu specificarea numelui sau. Pentru informatii suplimentare, va rog sa ne scrieti pe privat. Persoane de contact: Greu Maria: 0757 694 426, Miclosoni Sergiu: 0766 472 938 si Bocan Roxana: 0766 278 774. MULTUMIM ANTICIPAT!


Informatii cont:

RO69INGB0000999904451096(RON)
Cod SWIFT: INGROBU
Cod BIC: 606410008

 Va multumesc!Week in photos 77

Bună fetelor!
Cu toate că vroiam să sar peste postarea de faţă pe motiv că am avut o săptămână încărcată în care nu am apucat să fac prea multe poze, mi-am spus că ar trebui să o scriu tocmai din această cauză. Să arăt că nu fiecare săptămână este una cu mult timp liber pentru plimbări şi distracţie.
Pe scurt, m-am mutat aşa că am avut de mutat lucruri dintr-o parte în alta iar joi am mers acasă la părinţi, la Deva.
N-am prea simţit nevoia de a sta în faţa laptopului în weekend cu toate că l-am dus cu mine. Am colindat puţin oraşul în fiecare seară pentru a vedea ce mai e nou şi am petrecut timp cu familia.

week in photos_77_deeb'sblog_3

#1 Prima seară în Deva: local drăguţ, oameni dragi şi multe poveşti.
#2 OOTD.


week in photos_77_deeb'sblog_1

#3 Îmi place mult combinaţia dintre Primola albă şi ciocolata cu rom.
#4 Când merg la Deva pe lângă familie mă aşteaptă şi bătrâna mea pisică. Şi dacă se spune că doar câinele e cel care nu-şi uită stăpânul, e fals. Deşi mă vede doar de câteva ori pe an, Ţiki mă recunoaşte de cum intru pe uşă.
#5 Desert primit din partea casei la The Refresh in Deva: îngheţată în coajă de portocală. 
#6 Când merg pe acasă nu uit să mă întâlnesc cu colegele de liceu. Aşa că a fost pizza night & high school memories.


week in photos_77_deeb'sblog_4

#7 Am băut în sfârşit Frugo. Şi-mi place! Mi-am luat cu fructul dragonului dar erau o sumedenie de alte sortimente tentante.
#8 Limonadă cu mango. Yummy! Probabil ultima pe anul ăsta.

week in photos_77_deeb'sblog_2

#9 În Cluj nu găsesc pufuleţi cu lapte praf aşa că de fiecare dată când merg la Deva îmi cumpăr. A devenit o tradiţie.
#10 Şi gata-i weekendul. Dacă nu sunt obosită, îmi place să citesc în timp ce călătoresc.  M-am apucat de clasica "De veghe în lanul de secară" doar că o citesc în engleză.

Cam atât despre săptămâna mea în imagini sau mai bine spus, weekendul meu în imagini.
Aştept să îmi spuneţi cum a fost pentru voi săptămâna trecută.

O seară liniştită s-aveţi!