2014 in cateva cuvinte

Sunt fericită!


Cu toate că scriu aceste rânduri din vârful patului şi că nu mă pot bucura de prima zăpadă din cauza entorsei cu care m-am pricopsit înainte de Crăciun, pot spune că am avut un Crăciun relaxant.
Am absentat de pe blog motivat şi n-am scris Week in Photos pentru că n-am ieşit afară din casă de 7 zile şi tot ce am făcut s-a limitat la a viziona filme, seriale şi a povesti cu cei dragi.


Iată-ne însă la sfărşit de 2014, un an în care dacă spun că viaţa mi s-a schimbat la 360 de grade, tot n-aş reuşi să reflect prezentul. Deoarece doresc să continui seria postărilor cu dorinţele pentru anul care urmează, (vezi 2013 si 2014) m-am mobilizat, am reflectat asupra lucrurilor bune şi mai puţin bune, şi am să vă împărtăşesc câteva gânduri.
Poate cele care veţi termina facultatea în 2015, veţi găsi postarea de faţă utilă şi din acest punct de vedere.

tumblr_ngldynINIq1r9llv2o1_500


2014 l-am început cu stângul. Uitându-mă în spate nu regret că lucrurile au fost aşa aranjate dar la acel moment nu reuşeam să procesez de ce mi se întâmplă tocmai mie.
Au urmat luni în care gândurile mele erau orientate atât către viaţa personală cât şi către cea profesională. Urma să termin un master într-un domeniu mai puţin căutat, istoria orală, şi eu ştiam un singur lucru: Nu vreau să fiu profesoară. În rest, eram confuză.

Pentru că îmi făcea plăcere să citesc articole despre marketing online şi să îmi dezvolt un bagaj de cunoştinţe în acest domeniu, am decis să încep în primăvară printr-un internship. Mergeam 4 ore la o firmă de graphic şi web design, mergeam apoi la facultate, mai scriam la disertaţie şi încercam să am şi o viaţă socială activă. Dacă mame cu copii şi serviciu, şi familie pot face asta, eu cu atât mai mult mă pot descurca!
După internship, distracţia la Electric Castle şi susţinerea disertaţiei, a urmat perioada mai grea.

Decizia era luată: Vreau să lucrez in domeniul marketingului. Să căutăm o companie care să mă accepte pe mine, fără studii în domeniu, doar cu un internship şi cu dorinţa uriaşă de a învăţa! O companie care să pună preţ pe dezvoltarea profesională a angajatului, o companie care să îmi permită să arăt că vreau şi pot, o companie cu colegi tineri şi program de muncă decent.

Din iulie şi până în octombrie am avut 2 locuri de muncă care să mă ajute să nu mai depind financiar de părinţi cât timp îmi caut locul de muncă care să mă mulţumească. Ştiam că există şi n-aveam de gând să cedez!
L-am găsit în octombrie. Şi cel mai probabil aţi remarcat şi voi asta în postările Week in Photos.
Concluzia e să nu vă daţi bătuţi. 

N-am reuşit să călătoresc atât cât mi-aş fi dorit, am reuşit doar să vizitez rapid Oradea şi să merg la Electric Castle. Aş fi bifat şi Summer Well dar timpul nu mi-a permis.
Am cunoscut oameni atât de frumoşi sufleteşte, oameni care acum îmi sunt alături şi le mulţumesc pentru asta. Am consolidat prietenii şi mi-am luat rămas bun de la persoane cu care nu demult împărţeam aceiaşi felie de pâine.

La sfârşit de 2013 am scris:

Pentru 2014 imi doresc:
- Un gram in plus de intelepciune si putere de decizie.
- Sanatate si iubire mie si celor dragi.
- Reusite profesionale.
- Sa scriu articole mai bune pe blog. 

Şi uite-mă acum, la un an distanţă, cu lista bifată. Complet!

Pentru 2015 îmi doresc cam aceleaşi lucruri. Îmi doresc să înceapă şi  să continue la fel de frumos cum s-a terminat 2014 (exceptând partea cu entorsa) şi îmi doresc să definitivez anumite lucruri rămase neterminate pentru că rezolvarea lor nu depinde doar de mine.

Pot sumariza că 2014 a fost anul în care m-am confruntat cu viaţa de adult, total diferită de cea de student.

Vouă vă doresc ce-mi doresc şi mie, vă doresc un an pliiiiiin de zâmbete, căldură sufletească, putere de decizie şi multă iubire!

Ne citim în 2015!

Week in photos 88

Ajunul Crăciunului, timp de sărbătoare, timp de petrecut alături cu cei dragi.

Cu toate că ne aflăm deja la mijlocul săptămânii, am decis să postez totuşi săptămâna 15-21 decembrie în imagini. Ultimele zile au fost bogate în amintiri frumoase şi am decis să las deoparte online-ul şi să mă bucur de fiecare clipă.

O amintire mai puţin frumoasă e cea de ieri seară. Am reuşit performanţa de a cădea pe gleznă şi m-am ales cu o frumoasă entorsă care mă va ţine la pat. Aşa că, la clasicile întrebări, "Ce-ai făcut de Crăciun? Ai mers cu colinda? Ce-ai făcut de Revelion?" voi răspunde că am avut entorsă.
Ţin morţis să pot să calc pe picior fără dificultate pe 4 ianuarie astfel că voi fi cuminte şi voi respecta întocmai indicaţiile medicului.

Revenind însă la poze, nu sunt foarte multe dar sper să vă placă!


week_in_photos_88_deebs_blog_1

#1 OOTD - potrivit pentru o zi rece de iarnă.
#2 Mi-am luat din pură curiozitate mousse de ciocolată de la Lidl Deluxe şi mi-a plăcut mult.

Fotografie5549

#3 Motiv pentru care, a doua zi, am vrut să văd cum sunt şi celălalte două sortimente: cu fructe exotice şi amarettini. Amarettini a fost extraordinar de buuuuun!

10850800_923490167668820_1885404799_n

#4 Plecasem de la ideea că vreau să găsesc un local în oraş care serveşte brownie bun. Un task extrem de dificil, parcă localurile din Cluj au ceva împotriva prăjiturii. Am găsit şi brownie, în cele din urmă, dar eu am fost atrasă şi de Oreo Cheesecake. Super yummy!

Fotografie5547

#5 Încerc să nu beau cafea şi sucuri în fiecare zi la serviciu aşa că fie aleg apa, fie ceaiul. Băusem ceai Lipton cu mandarine la o prietenă şi apoi am văzut că îl avem şi la job! Un ceai aromat, perfect pentru sezonul rece.

week_in_photos_88_deebs_blog_2

#6 Avem noi un magazin în Cluj unde putem găsi diverse produse care nu se găsesc pe rafturile  celorlalte magazine. Spre exemplu, nu găseşti ciocolată Duplo oriunde şi zău că Somersby eu n-am văzut până acum. E cidru cu pere şi e extrem dar extrem de bun!
#7 Ţinuta pentru Christmas Party-ul de la firmă. Am avut tema "Home Alone" şi cum nu mă declar neapărat fana unor astfel de pulovere tematice, am luat totul ca pe o provocare. În plus petrecerea mi-a întrecut mult aşteptările. Am colegi tare faini! :)

Fotografie5580

#8 Poveşti la o cafea şi o cană fierbinte de ceai de portocale roşii.

week_in_photos_88_deebs_blog_3
#9 Pentru că am fost cuminte, Secret Santa mi-a adus un set de produse la Baylis&Harding Royale Bouquet cu trandafiri şi caprifoi şi o pereche de cercei super drăguţi. Thank you Secret Santa!
#10 Atmosferă de sărbătoare la birou. :D

Aici se termină săptămâna mea în imagini! 
La ora asta precis aţi terminat şi voi cu pregătirile şi aşteptaţi colindătorii aşa că nu pot decât să vă urez să aveţi parte de un Crăciun plin de zâmbete şi cu multă căldură în suflet.
Vă pup şi vă îmbrăţişez! Produse consumate 3


Fete dragi,

Fac ce fac şi mereu arunc produsele pe care le consum pentru ca apoi să ajung să regret. Nu însă şi de această dată când mi-am pus sticky notes pe desktop şi mi-am scris cu majuscule să păstrez ambalajele produselor folosite. Şi funcţionează tehnica pentru că folosesc laptopul zilnic şi e primul lucru pe care îl văd înainte de a deschide chrome-ul.
Deja m-am apucat să strâng produse pentru o nouă postare de genul. Prevăd că-n mai puţin de o lună am să o public pe următoarea.

Vă invit, aşadar, să citiţi ce produse am consumat cu drag, ce intenţionez să recumpăr şi ce nu, ce mi-a întrecut aşteptările şi ce m-a dezamăgit. Nu sunt multe produse şi eu încerc să fiu cât se poate de concisă pentru a nu "îngrăşa" fără folos postarea. 

Cum terminam un produs, cum îl puneam deoparte şi uite aşa s-au strâns 10 produse:

2

1. Balsam de păr Enliven cu extract natural de smochine şi kiwi - Am avut o relaţie de iubire-ură cu  el. La primele folosiri am fost extrem de mulţumită, îmi lăsa părul mătăsos şi uşor de pieptănat. Ulterior, fără să schimb ceva în rutina de îngrijire, am observat că părul mi se îngraşă mai repede iar strălucirea lui dispare după câteva ore de la utilizare. Am întrerupt astfel folosirea lui şi am revenit la spălatul pe păr o dată la 3 zile şi nu zilnic/ o dată la 2 zile.
2. Săpun lichid Enliven Invigorating cu extract revigorant din flori de munte - Mărturisesc că nu am ştiut niciodată să descriu pe larg un săpun lichid. Mă limitez în a spune că face o spumă decentă, miroase bine şi are o consistenţă mai densă decât alte produse similare.
3. Deodorat Spray Balea cu miros de zmeură - La primul puf am spus că e un miros prea înţepător şi mult prea dulce pentru gustul meu. Din impuls l-am luat totuşi. Ulterior nu doar că m-am obişnuit cu mirosul dar a început să îmi şi placă. Pot spune că inhibă transpiraţia şi se comportă decent pentru preţul său.
4. Gel de duş şi spumant de baie Enliven cu extract calmant de cedru şi esenţă de ulei de paciuli - Mi-a plăcut mult! La prima utilizare am avut impresia că miroase "a produs bărbătesc" (nu că ar fi un aspect negativ, dimpotrivă, îmi plac mult cum miros produsele destinate bărbaţilor) şi m-am uitat rapid să vă ce exact folosesc! :))
5. Balea Invisible Spray - Spune că nu lasă urme albe şi nu pătează. În cazul meu promisiunea a fost promisiune şi mă declar mulţumită. Mirosul este unul plăcut, fresh şi, sincer, cred că o să recumpăr acest produs.
6. Apă de gură Enliven Fresh mint fără alcool - Compând-o cu Listerine sau Colgate, e extrem de delicată şi nu ai senzaţia că trebuie să clăteşti foarte repede că altfel simţi că-ţi ia gura foc. În rest e un produs decent care împrospătează respiraţia. Cu toate acestea nu intenţionez să o recumpăr. Prefer cele două brand-uri menţionate mai sus.
7. Pudră The One by Oriflame - Oh! Ador pudra asta! Are un preţ decent şi ţine excelent sub control excesul de sebum. E tot ce mi-aş putea dori de la o pudră.
8. Fond de ten Max Factor All Day Flawless 3 in 1 - L-am folosit strict în amestec cu o cremă hidratantă pentru a obţine o nuanţă uniformă între faţă şi gât şi cum marea mea teamă atunci când folosesc produse cosmetice e să nu am vreo reacţie de tip acnee, acest produs nu m-a dezamăgit.
9. Rimel Max Lash 3D Oriflame - Crează efect de gene false iar asta nu poate decât să mă încânte! Singurul lucru de reproşat e că trebuie să avem grijă cât produs scoatem pentru a nu ni le încărca.
10. Gel Spumant Bioderma Sebium - Iubesc gelul acesta! Îmi lasă tenul curat şi fin ca pielea unui bebeluş. Îl folosesc de 2 ani şi jumătate şi n-am de gând să renunţ la el. Nici nu mai ştiu de câte ori l-am cumpărat. 

Voi aţi folosit vreunul dintre aceste produse? Dacă da, ce părere v-aţi format? Şi dacă nu, vă tentează vreun produs din listă?

Aştept cu mult drag opiniile, sugestiile, comentariile voastre.

Vă pup!
Week in photos 87

Toată săptămâna m-am rugat de soare să apară. Să ne putem bucura de mai multă lumină şi să "furăm" puţină energie de la el. Mi-a făcut pe plac într-una din zile când l-am văzut pe cer pentru câteva ore după care a dispărut.
Vremea asta rece, cu ceaţă pe tot parcursul zilei mă moleşeşte şi tot ce îmi doresc e să dorm. Nu mă miră faptul că astăzi am dormit până la ora 13 şi asta pentru că am fost trezită căci altfel ...


În timpul săptămânii alarma îmi dă trezirea şi, când văd ce întuneric e afară, greu mă mobilizez.
Am avut o săptămână obişnuită în care am primit câteva veşti bune şi puţin noroc. Da, noroc.
Îmi căutam de ceva vreme un palton negru, cu croiala clasică uşor masculină, cu nasturi puţini şi lung cam până la genunchi. L-am găsit fix când căutam altceva, fix în magazinul în care am intrat ca să văd ce mai e nou şi la un preţ modic. Şi era şi ultimul.
 Am să vă povestesc mai multe curând. Aştept soarele, să mă ajute să fac nişte poze decente căci pe lumina artificială nu mă pot baza.

Şi acum, pozele:


Fotografie5501


#1 Prânzul de luni. De mai bine de o lună mănânc amestec de legume de
cel puţin 2 ori pe săptămână. Când îmi e foame, primul meu gând nu merge la pizza şi cartofi prăjiţi ci la legume. Goale le-aş mânca, la orice oră.


Fotografie5511[1]

#2  Ce sentiment frumos e acela când îţi faci task-urile cu drag, într-o atmosferă relaxată alături de oameni faini. Şi treaba merge brici astfel că mă trezesc că primesc un gift card de la HM. Vorba aia, they made my day!

800

#3 Marţi am găsit online cartea "Still Alice" scrisă de Lisa Genova şi am devorat-o în trei zile. Ce-i drept aş fi devorat-o toată într-o seară dar a trebuit să spun pas şi să mă pun la somn. Cartea urmăreşte declinul, degradarea pshică urmată de cea fizică a lui Alice,  o profesoară de psihologie cognitivă la Universitatea Harvard, în vârstă de 50 de ani, care a fost diagnosticată cu Alzeihmer în fază incipientă. Dacă aţi şi cunoscut persoane care au suferit de această boală, vă spun, veţi simţi un mix de emoţii şi veţi privi cu alţi ochi cartea. Pentru mine e mai mult decât o poveste, mai mult decât o carte.

Fotografie5508

#4 N-am mai mâncat de multă vreme paella şi când am văzut-o la raionul de produse congelate la Lidl, am şi băgat-o în coş. A fost bună dar parcă îi lipsea ceva. Ar trebui să caut un restaurant care serveşte o paella delicioasă. 

Fotografie5525

#5 Or fi ele caserole pentru copii dar mie îmi plac mult. :D

Fotografie5496

#6 Anul acesta particip pentru prima dată la campania ShoeBox. Am îmbrăcat frumos o cutie de pantofi, am cumpărat o căciuliţă pe care şi eu aş fi purtat-o cu mare drag, mi-am amintit că produsele de îngrijire sunt pentru mulţi dintre copii un lux şi m-am gândit ce dulciuri mi-ar fi plăcut să primesc şi eu când eram copil. Şi gata, cutiuţa e plină. Atât de simplu. 

deeb's_blog_week_in_photos_87

#7 Pentru că răceala a tot stat la pândă săptămâna asta, am încercat să-i vin de hac cu ceai şi o farfurie plină cu pomelo şi mandarine. Se pare c-am reuşit.
#8 Unii merg la Starbucks şi pentru ceai. Mai ales pentru Tazo Giant Peach! Am spus pas cafelei şi am ales ceai rece şi ceai cald  (ceai rooibos, din frunze întregi, preferatul meu)

nb

#9 Am dat-o în boala copiilor. Săptămâna trecută Milka, acum Kinder.

Fotografie5532

#10 S-a dat startul sezonului de reduceri. La H&M fetele încă puneau ieri etichetele roşii aşa că, dacă căutaţi ceva anume, poate îl găsiţi acum la preţ redus. 

Cam asta a fost săptămâna mea în imagini. Cu multe poze cu mâncare, cu dulciuri, cu voie bună, cu amintiri şi bucurii, cu sentimentul că un copilaş va zâmbi când va primi cadouaşul de la mine.

Mi-ar plăcea să-mi povestiţi cum a fost săptămâna voastră :D
Aştept comentariile, opiniile, sugestiile voastre cu mult drag!

O duminică plină de zâmbete s-aveţi!Castigatoare Concurs de Sarbatori

Am citit poveşti frumoase, poveşti despre voi, poveşti despre ai voştri oameni dragi, amintiri care v-au rămas întipărite-n minte şi suflet şi care, le-aţi înşiruit în căsuţa de comentarii.
Le-am citit cu drag, ba chiar mi-am imaginat multe dintre ele, astfel că decizia de a alege un singur comentariu a fost una dificilă.  M-am gândit în felul următor: respectăm regula cu 1 câştigător ales pe baza comentariului şi mai oferim un premiu de "consolare" unei persoane alese prin randomize.

Ca să nu o lungesc:


Câştigătoarea este Alice Andrei iar cea către care se îndreaptă premiul nr 2 este Gabriela Frz Militaru.

WinnerGAChristmas


Gabriela - Vei primi acest premiu.

Fotografie5529

Rog ambele câştigătoare să îmi trimită un e-mail la deebsblog@yahoo.com cu:


-Nume Complet
-Adresa (stradă, număr, bloc, etaj, apartament, localitate, judeţ, cod poştal)
-Număr de telefon.

Cei care nu aţi câştigat să nu fiţi supăraţi, vă invit să urmăriţi în continuare pagina de Facebook căci în momentul în care se va atinge numărul de 1000 de fani, voi da drumul unui alt concurs. Dacă doriţi, puteţi da sfoară-n ţară iar astfel demarez concursul mai repede.Week in photos 86

Ce săptămână!


Cu toate că a fost una scurtă datorită weekendului prelungit, mie mi-a dat impresia unei săptămâni încărcate. Uitându-mă la pozele făcute de 1 decembrie mi se pare că a trecut mult timp de atunci!


În timp ce scriu aceste rânduri mă uit spre fereastră şi văd o zi mohorâtă de decembrie în care nu-ţi vine să abandonezi căldurosul pat. Am alături o cană fierbinte de ceai, un bol cu mandarine, speranţa că nu mă apucă răceala care, de altfel, mi-a tot dat târcoale săptămâna asta, şi dorinţa de a vă arăta cum mi-am petrecut săptămâna!
Să ne apucăm de treabă!


cvbnm


#1 Mic dejun: iaurt, cereale, mix de fructe de pădure şi ceai fierbinte cu mango.


d92d4c4b-f71d-4d1b-a293-ef86d5053aa1_zps5a5130bb


#2 Am sărbătorit 1 decembrie cu un pahar de vin într-o atmosferă plăcută. S-au trimis avertizări meteo că vom avea parte de zăpadă dar a plouat toată ziua. Ploaie rece care pe mine, personal, m-a ţinut departe de dorinţa de a vedea artificiile şi de a sărbători în Piaţa Unirii.


week_in_photos_deeb's_blog


#3 Puloverul oversized de la H&M a devenit preferatul meu. E super călduros, perfect pentru vremea de afară. Şi l-am asortat cu o pereche de ochi roşii şi un ten alb ca varul, toate datorită unei lumini excelente.
#4 Nu am mai mâncat tiramisu de foarte mult timp aşa că l-am tăiat de pe listă când, uitându-mă prin meniul de la Nuka Bistro, l-am găsit. Mi-am luat şi o ciocolată caldă, albă cu frişcă cu mentă. Aşa-mi place când pot să savurez o ciocolată caldă cremoasă care mi-a amintit ca şi gust de laptele de pasăre! Yumm!


Fotografie5464


#5 Mini dulciurile de la Milka se cereau încercate. Zis şi făcut. Toate trei mi-au plăcut dar ciocolata, oh ciocolata! Cea mai bună!


9ede94a7-4df1-4e10-8467-23b5177bb8b6_zps679f3102


#6 Miercuri am publicat >>AICI<< concursul de sărbători în cadrul căruia puteţi câştiga acest premiu. Dacă nu v-aţi înscris, mai aveţi timp până în 12 decembrie.

46d6443c-8ce4-47a6-b986-fd88f711a026_zps5cd94288


#7 M-am plimbat prin Piaţa Unirii pentru a vedea cum se prezintă în acest an Târgul de Crăciun. Mai e mult de lucru pănă să se apropie de cel din Sibiu. Măcar putem găsi dulciuri buneee!


499ac97d-c444-49e3-a3eb-b1cfaec74639_zpsdfff6743


#8 Christmas lights!


Fotografie5486


#9 Unele dintre cele mai bune jeleuri!


FVB


#10 Moş Nico' a venit şi la locul de muncă încărcat cu fructe, dulciuri şi brioşe tematice atât de drăguţe că nu-ţi venea să le mănânci.

gfdksaM


#11 Sâmbătă am participat pentru prima dată la Ciclo-Moş aducând o bucurie copiilor cu deficienţe de vedere şi auz de la şcolile şi liceele din Cluj. În timp ce dădeam clasicul hi5 cu copilaşii, unul dintre ei mi-a strâns puternic mâna şi m-a privit intens în ochi. Un val de emoţii mi-a cuprins tot corpul în acele momente. Mă bucur că le-am putut face o bucurie şi că fiecare a plecat cu o plăsuţă cu cadouri. Dacă anul acesta am fost doar un elf, la anul sper să învăţ să mă dau cu bicicleta şi să mă alătur Ciclo-Moşilor.


Fotografie5473


#12 Eu nu mănânc ridichi primăvara, ca toţi oamenii, pe mine mă apucă pofte necontrolabile iarna. Micul dejun din ultimele zile a constat în consumarea de ridichi.

Şi-am ajuns la sfârşitul săptămânii. Aşadar, o săptămână în care din nou am pus poze cu mâncare şi dulciuri de tot felul. Presimt că o voi ţine aşa până în ianuarie când sper că şi cântarul va confirma asta.


Până atunci însă vă invit să îmi povestiţi cum a fost săptămâna voastră, dacă aţi cumpărat cadouri pentru cei dragi sau v-aţi făcut măcar lista. 


Vă pup şi vă urez o duminică relaxantă şi o nouă săptămâna plină de zâmbete!

Concurs de Sarbatori (RO ONLY) INCHIS

Oameni dragi,

Moş Nico' aproape că bate la uşă şi sper să nu bată doar cu o nuieluşă iar Moş Crăciun îşi pregăteşte ajutoarele pentru a ne bucura pe noi, pe toţi.
Anul acesta încerc să fac şi eu o mică bucurie unei cititoare printr-un premiu ce constă în produse cosmetice şi de îngrijire la care am adăugat un inel super drăguţ, zic eu, de la H&M.

Că să nu mă mai lungesc cu vorba, acesta este premiul:9ede94a7-4df1-4e10-8467-23b5177bb8b6_zps679f3102


PREMIUL este format din:

 1. Balea Cremă peeling pentru duş cu aromă de măr şi scorţisoară ediţie limitată
 2. Elmiplant Cremă antirid restructurantă de noapte
 3. Oriflame True Perfection  Ser pentru faţă
 4. Oriflame The One Concealer nuanţa nude beige
 5. Yves Rocher Mască pentru ten şi păr pe bază de argilă marocană
 6. Apidermin Lejer Loţiune tonică hidratantă pentru ten normal, mixt
 7. Oriflame The One Fard de pleoape cremos nuanţa olive green
 8. Yves Rocher Fard de pleoape nuanţa 8.3 noir scintillant (gri închis cu sclipici)
 9. Sephora Topcoat cu sclipici Silver Fever
 10. Un set de mostre de la Vichy, Nivea, Gerovital, Aslavital, La Roche Posay.
 11. Inel H&M.


REGULI:

  Să îmi lăsaţi un comentariu care să conţină:


   1. Numele cu care aţi dat like paginii de Facebook Deeb's blog / sau follow pe Instagram dacă nu aveţi Facebook - Andreea Goia
   2. Adresa de e-mail cu care v-aţi abonat la blog. (Găsiţi căsuţa în partea dreaptă a paginii)
   3. Răspuns la întrebarea: Care este cea mai frumoasă amintire de Crăciun? 

    Atenţie: Apreciez răspunsurile detaliate! 


Opţional:

   4. Pentru o şansă în plus, puteţi da share concursului pe pagina voastră de Facebook.
PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:

3 decembrie 2014 - 12 decembrie 2014

Câştigătorul va fi ales în maxim 48 de ore de la încheierea concursului urmând a avea la dispoziţie 48 de ore pentru a-mi trimite un e-mail cu numele complet, adresa şi numărul de telefon la deebsblog@yahoo.com în vederea expedierii premiului.


Sper să vă placă premiul!
Vă pup şi aştept înscrierile voastre cu mult drag!