Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2015

Tag: Cunoaşte-ma pentru a treia oara

Andreea de la My Feeric Blog m-a nominalizat la acest tag cu câteva zile în urmă şi îi mulţumesc pentru că s-a gândit la mine. Vă tot spuneam că găseam tag-urile plictisitoare însă ulterior, citind şi răspunzând la câteva tag-uri bine concepute, mi-am schimbat părerea, văzându-le potrivite pentru o mai bună cunoaştere a persoanei din spatele blogului. În cazul tag-ului de faţă, unele întrebări nu sunt relevante decât dacă le priveşti în profunzimea lor însă unele au fost pe gustul meu astfel că am acceptat să răspund la ele. Titlul original al tag-ului este Get to know me dar cum am mai scris două astfel de postări, l-am adaptat realităţii blogului.Unde te-ai născut? M-am născut în Deva, oraş în care am locuit până la 18 ani.
Ai fost numită după cineva anume? Da. Primul meu prenume este Călina, mama alegându-l după ce a citit o carte în care personajul central era o fată Călina. Cartea se numeşte "Învolburata lume a Călinei." - Ana Selena.
Când ai plâns ultima dată? De feri…

Week in photos 90

Am lipsit o bună perioadă de pe blog şi asta se datorează unui destul de lung şir de motive. Ce mi se pare amuzant e că în mod normal mă agit destul de mult când mi se întâmplă  câte ceva mai puţin pozitiv dar în ultima perioadă am învăţat să identific ceva bun în tot răul.
În aceste două săptămâni am fost răcită, cu febră, cu o tuse ciudată dar partea bună e că aşa am stat mai mult în casă şi am dormit. Am avut o problemă cu laptopul care încă nu e total rezolvată dar partea bună e că mi-am mai odihnit vederea (stau oricum 8 ore în faţa unui calculator la serviciu) şi am petrecut mai mult timp cu oamenii dragi mie. Mi-a prins bine pauza asta şi am de gând să mă mai detaşez din când în când de laptop. Câte o zi, câte două.
Până atunci să vă arăt ce am mai făcut în ultima perioadă:

#1 Ce n-am găsit în magazin, am comandat online! :D Până acum am folosit serviciul online utilizat de Pull and Bear, Stradivarius şi Bershka şi sunt mulţumită că întotdeauna mi-am luat măsura potrivită, fie …