Week in photos 90

Am lipsit o bună perioadă de pe blog şi asta se datorează unui destul de lung şir de motive. Ce mi se pare amuzant e că în mod normal mă agit destul de mult când mi se întâmplă  câte ceva mai puţin pozitiv dar în ultima perioadă am învăţat să identific ceva bun în tot răul.

În aceste două săptămâni am fost răcită, cu febră, cu o tuse ciudată dar partea bună e că aşa am stat mai mult în casă şi am dormit. Am avut o problemă cu laptopul care încă nu e total rezolvată dar partea bună e că mi-am mai odihnit vederea (stau oricum 8 ore în faţa unui calculator la serviciu) şi am petrecut mai mult timp cu oamenii dragi mie.
Mi-a prins bine pauza asta şi am de gând să mă mai detaşez din când în când de laptop. Câte o zi, câte două.

Până atunci să vă arăt ce am mai făcut în ultima perioadă:

Fotografie5639

#1 Ce n-am găsit în magazin, am comandat online! :D Până acum am folosit serviciul online utilizat de Pull and Bear, Stradivarius şi Bershka şi sunt mulţumită că întotdeauna mi-am luat măsura potrivită, fie ea S sau M.

Fotografie5643

#2 Am găsit Lacta cu Oreo şi yumm, e mai bună decât consoarta Milka.

Fotografie5647

#3 Am luat bilete pentru Electric City (Clujul e capitala europeană a tineretului anul acesta aşa că vor avea loc o serie de evenimente. De Untold  Festival probabil aţi auzit deja iar Electric City e fratele mai mic al festivalului Electric Castle aka cel mai misto festival din România. Aşa că nu puteam să-l ratez.)

7yb

#4 Wellness week la locul de muncă. Fructe, smoothie-uri, seminar privind sănătatea la locul de muncă ţinut de un kinetoterapeut and so on.  Mi-a super plăcut ideea colegelor de la resurse umane. 
#5 Vin, muzică bună şi o companie şi mai bună. 

1

#6 Ciocolată caldă cu caramel şi inimioare dulci roz şi mov la pachet. So cute!

Fotografie5652

#7 O colegă de la birou a ţinut să-mi ofere un cartonaş cu "Congratulations" înainte de ziua când aveam evaluarea celor 3 luni de muncă. N-a fost semn rău, dimpotrivă! A mers foarte bine.

6b

#8 Aveam o perioadă în care refuzam să port negru pentru că şi aşa sunt înaltă şi slabă. Au trecut vremurile alea. 
#9 Cafea sau ciocolată caldă? Grea decizie. Am ales în cele din urmă o ciocolată caldă cu chilli. Bună a fost!

12qf

#10 & #11 Am văzut şi două filme pe care vi le recomand: Honeymoon l-am văzut acasă, e din 2014 şi e încadrat în categoria filmelor horror şi The Imitation Game e acum la cinema. Mi-a plăcut tare mult şi sper să fie suficient de apreciat de critici.

Cam aşa au trecut ultimele zile. Printre ele am mai adăugat vizite la dentist, câteva activităţi şcolare că-i sesiune şi câteva plimbări. :D

Voi ce-aţi mai făcut? Cum a trecut prima lună din 2015 pentru voi?

Aştept cu drag comentariile voastre! Mi-e dor să vorbesc cu voi!

Pupici şi o zi de duminică plină de zâmbete!