Dulce revedere

Servus lume draga,

Planuiam de ceva timp revederea meniului blogului, interactiunea cu voi, scrierea postarilor Week in photos,  a tips and tricks-urilor legate de smart shopping, statisticile de pe analytics si facebook. Da, chiar si cele din urma mi-au lipsit.
Din momentul in care am decis sa iau o pauza nedeterminata am stiut ca ma voi intoarce (stiti vorba aia: Mereu te intorci acasa.)
Totul a pornit de la stricarea laptopului, acel moment de cotitura care a inclinit corect, zic eu, balanta spre o mai mare dedicare a timpului liber dezvoltarii profesionale si personale.
De la a invata a gati, la abonament la inot, la multi bani investiti in carti, la seri petrecute in compania unor oameni dragi.
Am refuzat sa ma gandesc la achizitionarea unui laptop nou sau la repararea celui actual considerand ca am nevoie sa petrec mai mult timp cu mine.
Cele care ma urmariti pe instagram stiti ca nu am disparut complet din peisaj cautand in permanenta sa pastrez macar o mica legatura cu voi.
Acum insa s-au asezat lucrurile cam pe toate planurile iar asta ma face sa scriu aceste randuri sincere si incarcate de entuziasm.
Doresc asadar sa va rasplatesc pentru ca mai sunteti aici, pentru ca mai interactionati cu mine pe instagram si prin mesaje pe facebook si va anunt ca in aceasta seara voi va drumul unui concurs pe Facebook unde va invit sa va inscrieti.
Premiul va arata asa:PicsArt_11-06-01.23.20


Niciun comentariu: