Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai, 2015

Guilty Pleasure Thursday 7

Seara bună lume dragă,Primesc mereu în cadrul postării iubite de voi, Week in Photos, întrebări legate de localurile din Cluj: ce e nou?unde se poate savura un anume fel de mâncare?unde se poate găsi un anume desert? şi aşa mai departe. Mă bucură nespus genul acesta de comentarii şi mă entuziasmează când îmi puneţi întrebări-provocare la care nu ştiu răspunsul pe loc! Dar îl caut şi nu renunţ până nu îl găsesc. 
În ultima perioadă primesc şi mesaje pe Facebook în care îmi scrieţi că veniţi pentru prima dată la Cluj şi mă întrebaţi ce să vizitaţi. Cu toate că sunt stabilită în Cluj doar de şase ani, cred că am reuşit să transmit că iubesc oraşul şi, totodată, să dau mai departe acest sentiment frumos! 
La fel de mult mă bucur când voi îmi sugeraţi să merg într-un anume local pentru a savura specialitatea casei sau ceea ce consideraţi voi special. Sau când îmi povestiţi de un eveniment frumos ce are loc în Cluj.
Cu toate acestea postarea de faţă nu îi priveşte doar pe cei din Cluj. Da, v…

Weeks in photos 97

Servus lume dragă,
Săptămâna trecută am spus pas postării Week in Photos neavând prea multe de zis şi arătat. Şi e şi normal, nu tot timpul ieşim, nu tot timpul ne cumpărăm lucruri noi, nu tot timpul vizităm un loc drăguţ. Mai avem şi zile în care lenevim şi uităm complet să pozăm fie şi o floare. În schimb, mi-am luat revanşa zilele trecute când am alergat dintr-o direcţie într-alta şi încercam să-mi organizez timpul cât mai ok. Nu vi se întâmplă şi vouă să vă sune prietenii şi parcă toţi în aceiaşi zi vor să se întâlnească cu tine şi nu ştii cum să te împarţi să mulţumeşti pe toată lumea? Cu siguranţă vi s-a întâmplat asta. Şi ajungem să facem programări şi să le trecem în agendă că tare ocupaţi suntem. Glumesc, glumesc! Întotdeauna încerc să găsesc o soluţie pentru a mă întâlni cu oamenii dragi chiar dacă asta înseamnă o întreagă zi pe drumuri.
Şi gata cu poveştile. Mai bine vă arăt pozele:#1Vara asta e despre soc. Cidru cu soc, Hugo dimineața, la prânz și seara și acum Nestea cu s…

Experienta mea cu Miniprix si BrandCircus.ro

Weekendul trecut, mai exact sâmbătă dimineața, când vremea într-atât de plăcută încât puteai purta lejer sandale, mi-am amintit că îmi lipsesc în totalitate (da, citiți bine) acest tip de încălțăminte. Cred că nu este nimic mai frustrant să ai piciorul mare (port 39, uneori 40, depinde de încălțăminte) și foarte îngust. Tot ce ține de sandale cu bretele îmi e larg iar atunci când pun mâna pe o pereche care întradevăr mi se potrivește e mare sărbătoare. Odată la 2 ani îmi găsesc și eu sandale care să îmi placă și să îmi fie bune.
Din întâmplare am ajuns pe Miniprix și am văzut că au și transport gratuit așa că am riscat și mi-am comandat 2 perechi de sandale.  Am ales 2 perechi ieftine dar super pe gustul meu și am zis că ce-o fi, o fi. După indicațiile de pe site, păreau a mi se potrivi. Am plasat comanda sâmbătă, miercuri a plecat de la ei din depozit iar joi am primit-o prin Cargus Curier. Nimic de reproșat, totul a decurs normal! Ambele perechi de sandale arată muuuult mai bine în r…

Week in photos 96

Hello, hello,
Săptămâna trecută am spus pas postării Week in Photos, bucurându-mă de câteva zile de relaxare pe malul Mării Negre. Încă sunt cu gândul acolo și mi-ar plăcea ca și Clujul să fie mai aproape de mare ... E însă mai aproape de orașele europene din Vest. Cu asta mă consolez! Am să vă povestesc ce-am mai făcut în ultimul timp incluzând mini vacanța de 1 mai. :D  Și zic să nu mai lungim discuția și să vă arăt pozele:


#1 De prin Vamă adunate!


#2 Cu toate că n-am prins doar vreme bună, chiar şi atunci când soarele era ascuns după nori, era plăcut să stai şi să priveşti marea. Atât! Doar să stai şi să o priveşti. Să te bucuri de mirosul de mare, de briză şi de amestecul de linişte şi haos. 


#3 M-am dus la mare să mănânc tot pizza? Da!  Şi la ce bine arată şi ce bună a fost ... Plus,nu mă dau în vânt după peşte, mănânc ocazional şi asta pentru că mi se mai face poftă că văd la unul, sau la altul.

#4 Văzusem eu o reţetă pe Pinterest şi am zis să o şi încerc. Şi la cât de bună a fo…

Comanda Yves Rocher

Nu ne-am auzit de câteva zile bune, mai precis dinainte de mini vacanța de 1 mai, vacanță pe care am petrecut-o la malul mării. Îmi era dor de mare, vroiam să cunosc și eu experiența unui 1 mai în Vama Veche și zău că a meritat drumul lung.

Departe de asta, înainte să plec am plasat o comandă pe site-ul celor de la Yves Rocher, Prima, de altfel.


 Folosesc produsele lor de multă vreme însă preferam să merg în magazin și să îmi cumpăr ce îmi doresc sau am nevoie.Cea mai bună opțiune rămâne însă shopping-ul online doarece mereu găsești produse reduse și muulte, muulte cadouri mai ales dacă comanda se învârte în jurul sumei de 100 RON.

Vroiam parfumul Comme une Evidence iar oferta de a comanda în valoare de 99 RON pentru a primi parfumul gratuit, mi s-a părut de nerefuzat!
Pentru că am trecut de pragul de 39 RON când ţi se oferea  Un matin au jardin Flori de cireş m-am ales cu două produse care miros divin. Întotdeauna mi-au placut notele florale aşa că atunci când am văzut care sunt produsel…