Week in photos 19

Ce metodă mai bună de a reveni pe blog decât o postare week in photos? După cum ştiţi, e postarea pe care o scriu întotdeauna cu plăcere şi  îmi place să o citesc şi la alte bloggeriţe. ( Iguanitza , Pink Heels, The Treasure Chest, Dia's things etc. Am observat că şi Denisa de la Loloablestuff  a început să scrie astfel de postări :D )
A fost o săptămână frumoasă de primăvară, cu bune şi cu rele. Să fiu sinceră? Glad it's over!
Nu mă supără gândul că e luni căci sunt deja cu gândul la vacanţă care apropo, anul acesta va fi mai lungă cu câteva zile. Însă până atunci mai bine vă arăt cum a decurs săptămâna de care tocmai ne-am despărţit.


#1 - Luni:  Dimineaţa la 8, soare, cald, o vreme atât de plăcută. /  #2 Mi-era dor să pun mână pe o carte cu pagini îngălbenite de vreme.   /  #3 Fană declarară a sucului cu aloe vera. (stiu, are si E-uri) Observ că am stârnit în rândul colegilor de la facultate o adevărată manie. Azi văd o colegă cu sucul în mână, apoi se naşte o adevărată discuţie pe tema asta :)) Dacă la începutul anului erau mai greu de găsit acum Auchan-ul e plin de ele.  / #4 Nu cred că mai e nevoie de cuvinte. Când am primit ditamai cutia nu stiam ce să aleg. A câştigat spuma cu ciocolată albă după cum se observă. :))#5 Clujencele probabil sunt familiare cu strada Republicii, intens circulată. Am făcut o plimbare pe la amiază şi am fost surprinsă de lipsa traficului. /  #6 De când am descoperit combinaţia broccoli - porumb o consum 
cât de des simt nevoia. Când mă gândesc că înainte nici nu mă atingeam de broccoli .. /  #7 Sortimente noi de la Poiana: cu pepene roşu şi cu pere şi coacăze. Cum sunt mare fană pepene roşu am pus mâna pe ea şi am băgat-o în coş. E delicioasă! Sunt însă cu gândul departe la Cappy cu pepene roşu şi galben. Oare o mai apărea vreodată pe piaţă? /  #8 New Bag. Îmi căutam de ceva vreme o geantă maro, mare, care poate fi purtată şi pe umăr. Şi dacă e şi tip "bărcuţă" cu atât mai bine. Am găsit-o, am luat-o.#9 Lapte de pasăre. Dacă în urmă cu câteva zile mi-a fost poftă de cremă de zahăr ars acum am devorat jumătate de bol de lapte de pasăre. /  #10  Müller-ul cu alune nu se numără printre preferatele mele din păcate :( Acelaşi lucru pot spune despre cel cu cafea . /  #11 În ultima perioadă  am constatat o adâncire alarmantă a cearcănelor. .:)) Şi oricât de amuzant vreau eu să sune,  ţin să spun că m-am odihnit sufient însă cred că stresul şi-a spus cuvântul .. /  #12 Ziua de sâmbătă mi-am petrecut-o colindând Clujul dintr-o parte în alta, din Iulius în Polus. Am profitat şi de un Iced Caramel Macchiato savurat afară. A fost atât de greu să găsim un loc liber. Nu degeaba tot spun că e nevoie de mai mult decât de un singur Starbucks in Cluj.

Şi închei cu o recomandare:

La cinema rulează zilele acestea filmul "The Call" (Apel de Urgenţă) cu Halle Berry! Puţin înfricoşător pe alocuri dar a reuşit să transforme o poveste aparent banală în ceva care să te ţină cu sufletul la gură pe tot curprinsul filmului. Atât mai spun - final atipic!


O săptămână plină de zâmbete! A mea se anunţă a fi extrem de încărcată şi din păcate nici în weekend nu mă voi putea bucura de timp liber!