Week in photos 27

Greu imi vine a crede ca ne aflam aproape la jumatatea lunii august dar nimic nu-mi doresc mai mult decat sa zboare timpul. Abia ce am venit acasa, in orasul natal, si deja vreau inapoi la Cluj. Iubesc orasul asta!


#1 Eram in dubii in privinta jeansilor, mi se pareau prea scurti dar dupa o a doua opinie i-am cumparat si nu regret. (ah si se vede ca nu obisnuiesc sa-mi fac poze-n oglinda, cum tin telefonu-n mana:)) ) 
#2 Starbucks. Tazo Iced Green Tea. Nu prea mi-a placut ...#3 Colierul meu preferat. Atat de usor de accesorizat. // #4 Mesajul de pe un tricou cumparat recent.
  #5 Vor fi ale voastre curand   //  #6 Inghetata Snickers e absolut divina. Si am dat in mintea copiilor si mi-am cumparat si inghetata Nesquik.  Next: Bounty si Twix. Si Mars daca e.


#7 Am profitat de oferta  2+1 gratis la crema Ivatherm pentru ten gras cu tendinta acneica. Ten sensibil, din farmaciile Dona. // #8 Si dupa ce am salivat uitandu-ma la manichiurile realizate cu P2 Sand Style de catre Dee si Alexantza  si m-am intristat ca nu se gaseste si la noi, ei bine am facut eu ce-am facut si am pus mana pe ea. Abia astept sa o folosesc :D


 #9 Nici nu am ajuns bine acasa si am vazut cat de pustiu poate fi orasul. Sunt obisnuita cu traficul nebun si agitatia din Cluj si de fiecare data cand vin acasa ma simt ciudat. // #10 Profund.


Va pup si astept comentariile voastre cu drag.
 Sper ca ati inceput saptamana cu bine si va doresc la fel sa o tineti pana duminica! :)