Week in photos 30

Daca e duminica e timpul pentru Week in Photos.
Iata-ne si la mijloc de septembrie si nu pot sa spun decat ca ma bucur de aceasta perioada a anului insa cer putin mai putina ploaie si putin mai multa caldura. :D
Cateva poze sunt si de saptamana trecuta caci nu am avut timp sa vi le arat dar sper sa va placa.#1 Relaxare intr-o dimineata ploioasa de septembrie. Am inceput sa citesc Revenge wears Prada si sper sa se faca si film curand!  Imi place foarte mult!
 #2 Am profitat de promotiile existente in DM la gelurile de dus Balea in editie limitata de vara  si mi l-am luat  (si v-am luat) pe cel cu fructul pasiunii.  
#3 Inside Bistro Viena - unul dintre localurile mele preferate din Cluj   
 #4 Cum am prins o zi cu soare, cum hop-top in oras. Si n-am scapat nici de poze.


#5 Bistro Viena. Din nou. Un sandwich delicios si un pahar de ceai cald perfecte intr-o dupa amiaza ploioasa.  
  #6 Nici bine n-a sosit toamna ca deja mi-am si cumparat o noua esarfa
.#7 Inca am purur savura un ceai fierbinte pe terasa iar aroma de Kiwi Colada m-a cucerit. Un ceai rosu cu o aroma unica.     
  #8 Si daca cel mai bun porumb se consuma vara, ei bine eu l-am consumat acum! Dulce si fraged!
#9 Cat am stat in Cluj am mers la trei filme: Jobs, We're the Millers si Mortal Instruments. Jobs e ok, We're the Millers e obligatoriu sa il vedeti - cea mai buna comedie din ultimii ani iar Mortal Instruments nu mi-a placut. M-a plictisit.
 #10 N-am putut ocoli Starbucks-ul si am optat pentru Caramel Macchiato. Data viitoare vreau Pumpkin Spice Latte. :D  
#11  Cu noaptea-n cap trezita ca sa prind trenul spre casa. Nu are rost sa mentionez conditiile proaste si pretul din ce in ce mai piperat dar nu pot intelege de au dat drumul la caldura abia la 6 dimineata? Cei din compartiment mi-au spus ca toata noaptea n-a fost caldura si intradevar era foarte rece cand am ajuns eu.     #12  Si mi s-a facut pofta de Tedi.

Cam atat pentru saptamana curenta.
Sper ca saptamana voastra a fost una mai insorita si mai calduroasa! 
Va pup si va doresc o duminica linistita!