Week in photos 59

Dragile mele,


Saptamana aceasta desi n-am reusit sa postez pe blog, exceptand postarea de ieri, am incercat sa fiu mai activa pe pagina de Facebook. Macar sa nu ma dati disparuta! Dupa mini-vacanta de sarbatori, m-am intors in Cluj si am profitat de faptul ca nu trebuie sa alerg in multiple locuri. Asta pana cand mi-am reamintit ca am proiecte de facut. :)) Oh, the joy!
Cu toate acestea a fost o saptamana placuta, relativ relaxanta.
Sa nu ma certati, am facut putin cam multe poze la mancare si bauturi. Ca intotdeauna, nu ma pot abtine!



 #1 Luni dimineata am profitat de ultima (jumatate de) zi petrecuta in orasul natal si am iesit la o terasa cu niste prietene de la Bucuresti care isi petreceau vacanta la Deva. Si am baut cel mai bun fresh: mar, ananas, fructul pasiunii, mango! Va spun drept, as bea asa ceva cel putin zilnic! Daca treceti prin Deva, neaparat sa mergeti la "The Refresh" - best smoothie & juice bar in town! Cu cateva zile inainte bausem si un super bun frappe cu tiramisu. Se ridica, daca nu depaseste, gustul si calitatea produselor disponibile la Starbucks, spre exemplu. 
#2 Yummy mint & lime lemonade.


#3 Pana in 30 aprilie puteti merge in farmacii sa cereti brosura de la Roche Posay ce contine informatii despre produsele destinate pielii sensibile precum si 6 mostre: Hydreane Legere, Hydreane BB Cream, Hydraphase Intense, Toleriane Ultra, Rosalic Ar Intense, Toleriane Teint. Iar daca cumperi unul dintre produsele prezentate in brosura primesti kit-ul de ingrijire pentru pielea sensibila cu 7 produse in format travel size. Eu am uitat complet de campanie dar o farmacista draguta mi-a oferit ea brosura. 
PS: Si Vichy au o campanie similara pentru gama Normaderm.
#4 Deal of the day! Dupa cum va spuneam si pe pagina de Facebook, am cumparat gelul spumant Sebium de la Bioderma, in format travel size - 100 ml, cu putin peste 10 lei. 


#5 Miercuri, dupa job, am fugit direct la biblioteca. Fiind vacanta, era destul de liber! M-am bucurat ca nu am asteptat o eternitate dupa cartile cerute caci au fost cazuri cand am stat si 1 ora. Si cum studiez mai bine ascultand muzica, am deschis soundcloud-ul si m-am apucat de treaba. Productive day!



#6 & #7 Miercuri seara ni s-a facut pofta de pizza si am iesit la un local din apropiere. La desert vroiam papanasi dar cum nu aveau, am ales optat pentru clatite. Si asa ma tot plangeam ca n-am mai mancat de luni bune! Gata, le-am taiat de pe lista pentru o perioada de timp.



#8 Joi m-am suparat pe vremea de afara, aveam eu in minte un anume outfit dar a trebuit sa aman purtarea lui. Cum nu am mai purtat de ceva vreme camasa ombre, am luat-o rapid din dulap si am creat o tinuta casual, potrivita pentru o zi ploioasa.
#9 Vremea mi-a stricat si planurile privind comanda de la Starbucks :)) Cu o zi inainte eram pornita sa imi cumpar un frapuccino, in cele din urma tot la ceai am ajuns.


#10 O zi de vineri dimineata la job, cand se intampla sa ajungi mai repede decat trebuie. :))




 #11 Cand studentii nu-s in Cluj, orasul este destul de gol. Eroilor e unul dintre bulevardele cele mai renumite din oras si pentru o seara de vineri precum cea de acum 2 zile, era pustiu ..
#12 Yummy lemonades!
#13 Burritos @ Pokka Bistro & Cafe. Curioasa din fire, am renuntat la a comanda paste, pizza, salate sau cartofi cu eu stiu ce si am optat pentru burritos care au fost super yummy + tequila. Salud!  


Sambata nu am facut mare lucru. Am stat toata ziua si am muncit la proiecte pentru facultate. #notfun 


Cam atat despre saptamana mea. Astept sa imi spuneti cum a fost saptamana voastra si ce ati facut de sarbatori. Va pup si astept comentariile voastre cu mult drag! 

O saptamana plina de zambete!