REVIEW 3 Produse Pellamar pentru ten mixt si gras

Hello, hello!

S-au dus şi Sărbătorile de iarnă, s-a dus şi concediul şi s-a dus şi prima săptămână de muncă din acest an! Aşa că m-am mobilizat şi m-am gândit ca prima postare pe anul acesta sa fie dedicată produselor Pellamar primite cu aproape 3 luni în urmă. Am avut suficient timp pentru a le testa şi a vă povesti şi vouă despre ele.

Cele care aveţi tenul mixt sau gras, stiţi că scopul nostru e să reuşim să nu mai lucim indiferent de sezon şi să evităm formarea punctelor negre şi apariţia coşurilor. Unde mai pui că unele dintre noi avem tenul şi sensibil şi nu suportăm produse care ne irită tenul. 


week in photos_79_deeb'sblog_7

Primul dintre cele 3 produse Pellamar încercate a fost masca pentru acnee. Cu toate că pe ambalaj se recomandă utilizarea ei de două ori pe săptămână sau ori de câte ori este necesar, eu o folosesc săptămânal. Cred că folosirea ei mai des de atât nu ar fi prielnică tenului mixt/gras sensibil cu toate că nu este o mască abrazivă.
Este o mască hidratantă cu care tenul meu se înţelege bine, o mască pe care o aplic pe ten, o las circa 15 minute după care o îndepărtez. Îmi simt tenul curat şi catifelat.
Pe ambalaj scrie că oferă pielii elasticitate şi radiere, cuvinte puţin cam pompoase, în opinia mea.
De asemenea, nu am simţit o micşorare semnificată a porilor dar nici nu am avut aşteptări în acest sens. 
Mi-am dorit ca această mască să nu îmi irite tenul, să nu provoace apariţia coşurilor, să hidrateze şi să-mi simt tenul curat şi plăcut la atingere. Şi asta face aşa că mă declar mulţumită!

Al doilea produs încercat este Peelingul gel care promite netezirea pielii, calmarea iritaţiilor şi minimalizarea riscurilor de apariţie a cicatricilor.
Şi cu acest produs m-am înţeles bine şi l-am folosit tot săptămânal. Atât pe ambalaj cât şi pe prospect scrie că este destinat utilizării zilnice însă eu am decis ca o dată la 7 zile este suficient. S-a integrat perfect în rutina mea de îngrijire şi se observă o îmbunătăţire în ceea ce priveşte calitatea tenului.
Am rămas cu câteva pete post-acnee şi în prezent acestea sunt mai puţin roşiatice şi tenul pare mai luminos. Nu-mi dau seama dacă acest fapt se datorează doar peelingului sau întregului ritual, produsele din rutina mea completându-se de excepţie, dar pot spune că e singurul produs care îl folosesc strict în acest sens, de diminuare a imperfecţiunilor.
Aşadar sunt foarte, foarte curioasă dacă şi voi l-aţi folosit şi ce părere v-aţi format.

Ultimul produs Pellamar folosit este loţiunea calmantă, produs care promite purificarea tenului, tonifierea tenului şi reducerea excesului de sebum. Loţiunea se aplică pe o dischetă curată cu care se curăţă tenul. Pe ambalaj nu scrie că necesită clătire dar am simţit nevoia să clătesc după.
Eu mai degrabă prefer aplicarea unei creme hidratante după ce tenul este complet demachiat  cu loţiune micelară şi gel spumant căci simt că cei 3 paşi se potrivesc mai bine tenului meu dar aceasta este strict o părere personală. Poate voi vă înţelegeţi mai bine cu genul acesta de loţiuni. 

Aşadar, mă declar mulţumită de produsele Pellamar cu menţiunea că masca şi peelingul sunt preferatele mele, loţiunea este un produs ok dar nu suficient de potrivită tenului meu.

Voi aţi folosit produse Pellamar? Dacă da, ce părere v-aţi format?
Dacă nu, vă tentează vreun produs anume?

Aştept cu interes un feedback de la voi!

S-aveţi o zi plină de zâmbete!
Pupici!