Guilty Pleasure Thursday 8 - A Camponeza


Servus lume draga,

Va povestisem in urma cu o saptamana, in cadrul ultimei postari Week in photos ca am luat pentru prima data cina intr-un local al carui nume ne duce cu gandul la Portugalia, A Camponeza.
Cu toate ca nu este joi, cina am luat-o seara de joi asa ca mi-am permis sa continui seria - Guilty pleasure Thursday-.
Daca imi cititi blogul de mai mult timp, probabil stiti ca imi place sa incerc localuri noi si mancaruri care fie nu se gasesc in orice restaurant, fie nu le-am gustat eu.

Fiind vorba despre o cina in interes de serviciu ma gandeam cum o sa strecor eu telefonul pentru a poza mancarea si decorul. De indata ce am ajuns insa la local, mi s-a amintit sa nu uit sa fac poze pentru blog, semn ca si colegii, daca nu-l citesc, macar stiu de existenta acestui blog.

PicsArt_12-04-12.36.08

Localul se afla in centrul Clujului insa fiind situat la subsolul unei cladiri, este mai greu de sesizat. De asemenea, logo-ul localului e destul de micut, fapt care, la randul lui, influenteaza vizibilitatea restaurantului. N-am vazut sa beneficieze de o mare publicitate pe retelele de socializare astfel ca m-a surprins calificativul de pe Trip Advisor si faptul ca este inclus in topul celor mai bune restaurante din oras.

Nu am fost foarte impresionata de interiorul localului insa ca aspecte pozitive pot mentiona faptul ca e micut deci primitor, ca spatarul scaunului e sub forma unui saculet si ca mesele au un suport care permite atarnarea unor bete pe care sunt dispuse frigaruii, respectiv mixul de carne comandat.

deebs-blog-a-camponeza-1

Ca meniu, localul exceleaza la varietatea de carne oferita in timp ce garnitura nu se gaseste in meniu, decizia de a combina un anume tip de carne cu un fel de garnitura ramanand la latitudinea gazdei. Acest aspect poate fi pozitiv in masura in care cei care au compus meniul s-au jucat cu mancarea reusind sa creeze o armonie intre cele doua. E subiectiv insa deoarece gusturile sunt diferite. Personal mi-a placut combinatia aleasa.

Inainte insa de a va arata felul principal, as vrea sa va arat antreul si sa va spun ca mi-a placut mult si ca s-a potrivit de minune cu un pahar de vin verde.
Tind sa cred ca localul exceleaza si la capitolul vin.

deebs-blog-week-in-photos-1-111

Eu am ales carne de curcan insa la masa s-a comandat si somon, steak de vrabioara, mix de carne si mix de fructe de mare, toti prezenti declarandu-se multumiti de preparate.

deebs-blog-a-camponeza

deebs-blog-a-camponeza-2


Pot spune ca mi-a placut amabilitatea celor care ne-au servit si ca daca sunteti consumatori de carne, localul va fi precis pe gustul vostru asa ca merita sa ii treceti pragul.
Eu mai degraba as reveni pentru acel vin verde de al carui gust m-am indragostit!

Sunt curioasa daca cei din oras stiu de restaurant iar pentru ceilalti, daca v-ar placea sa il includeti pe lista voastra de - must visit- la o posibila excursie aici.

Astept cu drag opiniile voastre si va doresc o duminica frumoasa si o noua saptamana plina de zambete.