Week in photos 92

Hey, hey lume dragă!

Îmi era dor de verşnicile introduceri legate de trecerea timpului şi de starea vremii.
Permiteţi-mi să mă plâng că e 15 martie şi am avut parte doar de-o urmă de primăvară pe la începutul săptămânii după care ploi şi câteodată un vânt ce anula cele 10+ grade din termometru.
Cu siguranţă nu sunt singura care vrea să îşi pună paltoanele undeva în spatele dulapului şi să uite de ele până în decembrie. Să scoată la înaintare, cu încredere, geaca de piele, o parka mai subţire, trench-ul şi să renunţe la cizme în favoarea unei game variate de încălţăminte. 

Trecând la un alt subiect, la mijlocul săptămânii am primit o veste foarte bună care mă va ajuta să-mi canalizez energia strict pe ce e important momentan şi îmi va elibera programul! Salut de pe acum exerciţiile fizice, jogging-ul, ieşitul în puburi/cluburi în weekend şi relaxarea de după sau cititul unei cărţi după o zi de muncă! :D Misssed them all!

Nu am făcut prea multe poze dar am să mă revanşez cu un concurs căruia îi voi da drumul pe 18 martie aşa că dacă vă plac sau sunteţi curioase cum sunt produsele MUA vă invit să vă înscrieţi.


Fotografie5736

#1 Dacă ajung în Parcul Central şi mai am şi timp liber atunci merg la Collin's Gastro Pub. Merg pentru ceaiul cu ghimbir care-mi place foarte mult şi pentru tapas. Cu pate de ficat de pui productie proprie, cu pesto din roşii uscate prosciutto crudo şi ruccola sau cu acelaşi pesto dar cu carne de porc şi germeni de ceapă, toate îmi plac. Mai puţin tapas cu roşii şi anchois/anşoa. Ce-mi displace e faptul că tapas arată mai tot timpul diferit. În funcţie de cine le pregăteşte. Unii îţi pun 5 frunze de ruccola, alţii le limitează la una. Cum ţi-i norocul!

Fotografie5760

#2 Am inceput să folosesc loţiunea micelară de la Ivatherm după ce-am terminat-o pe cea de la Garnier. Îmi place la nebunie cum miroase dar nu îndepărtează machiajul ochilor uşor. Am fost mulţumită că nu îmi simt pielea strânsă şi iritată după utilizare dar mă voi reîntoarce la Garnier. Raportul calitate-preţ e net superior.

Fotografie5756

#3 Un moft şi 3 necesităţi. Aşa aş putea descrie poza de mai sus. 

Fotografie5753

#4 Hershey's în sus şi Hershey's în jos. Am auzit diverse despre ciocolata asta astfel că, împinsă de curiozitate, mi-am luat una albă şi una neagră. Cea albă e chiar bună iar cea cu ciocolată neagră e nedesfăcută. :))

Fotografie5739

#5 Spre sfârşitul săptămânii a venit şi comanda plasată pe Dried Fruits .În fiecare primăvară, nu pentru că aş ţine vreo dietă ci pentru că aşa simt că-mi cere organismul, îmi refac stocul de seminţe de chia, de susan, floarea soarelui, merişoare şi goji şi la micul dejun le adaug în iaurt sau lapte. 

1ERED

#6 Am lăsat spre sfârşitul postării ce era mai frumos: premiul pe care îl puteţi câştiga la concursul pe care îl voi posta miercuri. 
#7 #OOTD sau cum m-am încăpăţânat să mă lupt cu vremea şi să port în partea de sus doar o cămaşă şi-un trench. Am scuza că nu mă aşteptam să plouă. Şi totuşi, 1-0 pentru vreme.

Aici se opreşte această săptămână în imagini. Sper că aţi avut o săptămână bună şi vă doresc una plină de zâmbete!

Vă pup şi aştept opiniile, sugestiile, comentariile voastre cu mult drag!

Şiiiii nu uitaţi de concurs! :D