4 Calitati ale Espressorului Primadonna Elite de la De'Longhi

Servus lume draga,

Daca ma urmariti pe Facebook si Instagram probabil ati observat cat de incantata am fost sa testez espressorul Primadonna Elite de la De'Longhi in cadrul campaniei #buzzDeLonghi organizata de cei de la Buzzstore .😊
Mi s-a parut a fi prilejul ideal de a testa un espressor automat si de a ma bucura de o cafea cu mult lapte si cu o spuma densa adica fix asa cum consider eu ca este cafeaua perfecta.


Pot spune ca am pornit in acest proces de testare cu incredere in calitatile espressorului si cu mult entuziasm tocmai pentru ca nu sunt la prima interactiune cu brandul De'Longhi. Tin minte ca l-am cunoscut acum 1 an ca urmare a folosirii unui espressor manual.



Nu sunt vreo experta intr-ale descrierilor tehnice asa ca am sa incerc sa va scriu intr-un mod cat se poate de simplist ce mi-a placut la acest espressor automat.


1. Propria aplicatie 

Espressorul vine la pachet cu propria aplicatie Coffee Link care iti permite sa iti customizezi bautura dupa gustul si preferintele tale oferindu-ti practic o libertate completa in crearea cafelei preferate. 
Pe InstaStories am si exemplicat cat de usor se poate folosi aplicatia si cum iti poti personaliza bautura in functie de aroma, cat de fierbinte sau cat de densa vrei sa fie cafeaua.
Practic dimineata poti seta rapid din aplicatie bautura dorita si in timpul prepararii acesteia tu poti sa faci orice altceva. Talking about multitasking! 😜




2. Sistem smart de spumare al laptelui

Amatorii de cafea cu spuma densa de lapte vor aprecia feature-ul "Latte Crema" cu ajutorul caruia se poate prepara o cafea cum doar in cafenele am baut. Adica la o temperatura optima si o densitate de spuma perfecta. In plus, carafa de lapte se curata foarte usor si, daca nu ati consumat toata cantitatea de lapte, nu este nevoie sa puneti laptele inapoi in cutie ci puteti pastra fara grija carafa in frigider.





3. Curatare rapida si sistem de self-cleaning

Nu doar carafa de lapte se curata foarte usor ci si cea de apa precum si tava de scurgere care este detasabila si se poate curata in masina de spalat vase. Totodata, aparatul are un sistem de autocuratare, atat in momentul cand il pornesti / inchizi cat si dupa ce folosesti recipientul de lapte pentru prepararea bauturii dorite.
In plus, datorita unui display color si meniu bine gandit, esti ghidat pas cu pas in procesul de curatare pe care il poti face si manual.



4. Permite atat utilizarea cafelei boabe cat si a celei gata macinate

Espressorul Primadonna Elite are o rasnita ajustabila care nu doar ca iti garanteaza mirosul acela revigorant si intens de cafea ci iti ofera posibilitatea de a-ti ajusta nivelul de macinare. In plus se reduce la maximum cantitatea de pulbere ramasa in rasnita astfel incat numai cafeaua proaspat macinata e folosita pentru prepararea bauturii dorite.
Si totusi, daca ai primit o cafea gata macinata nu e capat de lume deoarece o poti folosi si pe aceasta.




Tin sa mentionez ca cele 4 calitati ale espressorului Primadonna Elite notate mai sus le-am remarcat de la prima utilizare astfel incat am considerat a fi cele mai reprezentative pentru o prima saptamana de testare. Dupa o perioada de folosire mai indelungata a aparatului sunt convinsa ca as putea reveni la acest articol pentru a-l updata.

Acestea fiind zise si scrise, sunt curioasa, voi ce tip de cafea consumati si daca priviti acest aparat ca o buna investitie?