Ce am cumparat de la reduceri: Sinsay, HM Home, Bershka


Salutare gagici,

A trecut ceva timp de la ultima mea postare cu cumparaturile de la reduceri si cum am profitat de ele, am zis sa va arat ce mi-am luat si cel mai important: cat am economisit. ❓

Ce imi doresc sa semnalez prin acest tip de postari este faptul ca poti economisi bani frumosi cumparand in lunile ianuarie-februarie, respectiv mijloc de iulie-august, cand sunt cele doua mari perioade de reduceri.
Bineinteles, pe langa acestea sunt si acele "mid season sales" cand din nou puteti gasi lucruri faine la preturi decente insa nu la fel de ieftine ca iarna si vara.

Per unele vi le-am aratat deja pe Insta Stories (sper ca ma urmariti si acolo ⇨ andreea_goia ðŸ˜‰) insa vreau sa ofer o mai buna vizibilitate asupra preturilor inainte si dupa ce articolul a fost redus.
Asa ca la fiecare produs o sa va spun pretul initial si pretul redus urmand ca la final sa tragem linie si sa vedem cat am economisit. 💰

Sa-i dam drumul! 


O sa observati ca majoritatea hainelor sunt de la Sinsay. Din punctul meu de vedere au avut cele mai mari reduceri si eu ma declar multumita de calitatea produselor lor.
Pur informativ, Sinsay face parte din aceeasi familie ca si Reserved si Mohito si daca locuiti in Bucuresti sau Timisoara, lucky you! Va puteti ridica comanda direct in magazinul lor si astfel nu platiti transportul. Eu insa ii astept la Cluj!

De pe Sinsay mi-am luat geanta maro care a fost redusa de la 80 RON la 40 RON. Si esarfa bejo-rozalie e tot de la ei. Redusa de la 30 la 9 RON. Abia astept sa o port primavara si toamna, iarna preferand esarfele voluminoase de tip paturi. 😂






Tot de la Sinsay sunt si aceste tricouri care au costat 4.5 RON fiecare, pretul initial fiind 20 RON. Si sunt din bumbac 100%.


Tricoul rosu a costat 11 RON redus de la 30 RON, daca bine imi amintesc. Si, ati ghicit, e tot de la Sinsay. 
Blugii tip Mom's Jeans sunt din Bershka. Au fost 60 RON, redusi de la 100 RON.

Inca de anul trecut am vrut sa imi cumpar o geaca de iarna, calduroasa si am asteptat perioada reducerilor pentru "a vana" si intr-un final achizitiona o geaca faina la un pret bun.
Tot ce aveam in garderoba se limita la paltoane asa ca aveam nevoie de o geaca versatila.
Pe aceasta am gasit-o pe Sinsay si am luat-o cu 135 RON. Era redusa de la 260 la 150 insa am avut un discount de 10% datorita unei comenzi anterioare. La nici doua saptamani dupa ce am primit geaca, au redus-o si mai mult si astfel a ajuns sa coste 99 RON. Am profitat atunci si am postat pe Insta Stories ca o gasiti la un mega pret. 😀
PS:Daca vedeti bradul in spate sa stiti ca l-am tinut pana la sfarsitul lui Ianuarie.

Anyway, geaca e groasa, e plusata pe dinauntru, are o culoare placuta (dezavantaj: se va murdari destul de usor) si are lungimea potrivita pentru o fata de 180 cm ca si mine.



 Bocancii, portfardul si accesoriile sunt tot de pe Sinsay. Sub portfard sunt o pereche de colanti luati din Pepco. Si pe ei vi i-am aratat pe Stories si ii gasiti in sectiunea de Highlights la "Hauls."
Bocancii au costat 40 RON de la 150 RON iar portfardul 9 RON de la 20 RON.


Cerceii au fost 2 RON redusi de la 10-25 RON iar elasticele de par au costat 3 RON, pretul initial fiind 6 RON.




Mi-am luat si un portofel care a costat 9 RON, pretul initial fiind 30 RON.



V-am mai spus pe Stories despre problema mea cu gasitul unei perechi de pijama care sa aiba pantalonii suficient de lungi. Fiind inalta si purtand de regula marimea M/38, majoritatea pantalonilor imi sunt scurti.
Pe Sinsay insa am gasit pijamaua din colectia "We bare bears" si am luat-o cu 36 de RON fiind redusa de la 80. Este 100% bumbac.
In cealalta poza puteti vedea si caciula de-un verde smarald, cumparata cu 5 RON tot de pe Sinsay.
Pretul ei initial a fost undeva la 15 RON.


Si gata! Am terminat cu tot ce tine de haine si de Sinsay. Probabil v-am zapacit cu acest brand.
Sa stiti ca nu e nici o reclama (desi mi-ar fi placut sa fie 😂) pur si simplu acest brand are haine pe gustul si pe dimensiunile mele.
Un sfat daca vreti sa va comandati de la ei e sa nu va luati dupa marimile XS/S/M/L ci sa verificati in cm care cui corespunde.
Eu am haine incepand de la marimea S (geaca de iarna) pana la L (tricourile) desi in mod normal port marimea M, echivalentul unui 38. Cunosc insa cati cm am in talie, bust, coapse astfel ca imi e mai usor sa nu o dau in bara.

De pe HM Home mi-am luat 4 perne. Toate sunt din bumbac organic si au costat 12 RON fiind reduse de la 20 RON.



O oferta faina au avut si cei de la Libris, de unde mi-am luat cele 3 carti de mai jos. Promotia lor a constat in 2+1 gratis la cartile din editura Curtea Veche si pe toate trei am platit 79 RON.




Am ajuns si la finalul acestei luuuungi postari si e timpul sa facem calculele.

Dupa ce am adunat pretul intreg al fiecarui produs am ajuns la suma de 861 RON.
Cumparandu-le insa la pret redus, am platit 365 RON.
⇒Am economisit asadar aproape 500 RON. 😲
In ceea ce priveste pernele de pe H&M acolo am economisit 32 RON (de la 80 la 48 RON)

Eu zic ca am facut mega economii si va indemn si pe voi sa incercati macar o data sa cumparati in perioada reducerilor si sa calculati cu cati bani ati ramas in buzunar.
Daca va intereseaza acest tip de postari sa stiti ca nu e prima data cand le scriu. Spre exemplu, anul trecut pe vremea asta am economisit 480 RON iar in urma cu doi ani tot cam 500 de ron am salvat 


Astept cu drag feedback-ul vostru referitor la cumparaturile de la reduceri. Sunt tare curioasa daca si voi faceti calcule de before and after sau daca aveti o lista cu care porniti la "vanat" reducerile.

Va pup si va doresc o zi cu mult soare in suflet,
Andreea